Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

CADCAM apparatuur

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 35

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  De NextDent 5100 is ontwikkeld met behulp van Figure 4™-technologie en maakt 3D-printen met hoge snelheid mogelijk voor de productie van dentale hulpmiddelen en gietvormen voor de verloren-wasmethode. Deze revolutionaire en technologisch geavanceerde oplossing combineert ongeëvenaarde snelheid en prestaties met een betaalbare prijs voor nagenoeg alle laboratoria en klinieken. Het aanbod aan tandheelkundige materialen, de geavanceerde printtechnologie en de compatibiliteit met toonaangevende dentale software verandert de workflow van tandheelkundige laboratoria en klinieken, zodat ze met een hogere snelheid, precisie en efficiëntie tegen lagere kosten afdruklepels, modellen, chirurgische boormallen, gebitsprotheses, orthodontische splints, kronen en bruggen kunnen vervaardigen. Voordelen - Tot 3x sneller printen dankzij de Figure 4™-technologie voor hoge productiviteit en flexibiliteit - Lage trekkrachten door een zuurstofdoorlatend membraan zorgen voor een lange levensduur van de materiaaltray, een eenvoudig wegnemen van de steunen en vervormingsvrije resultaten. - Eenvoudige bediening via touchscreen en bediening met één hand van accessoires zoals bouwplatform en materiaaltray.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Mengapparaat voor het mengen van 3D-printmaterialen.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  De LC-3DPrint Box is een revolutionair lichtpolymerisatietoestel met UV-licht voor het nabehandelen van 3D-printmaterialen. De nieuwe LC-3DPrint Box is uitgerust met 12 UV-lampen die strategisch geplaatst zijn in de kamer. Zo wordt het product van alle kanten verlicht, wat resulteert in een snelle en uniforme uitharding. Door het ruime interieur (ø 26 cm, H 19,5 cm) kunt u gemakkelijk meerdere producten tegelijk uitharden. Daarnaast is er voldoende ruimte binnenin voor een articulator. Indien nodig kunnen de UV-lampen eenvoudig worden vervangen.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Sokkel voor NextDent 5100 for Ceramill.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Harsvat met Storage Garage Kit.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  De volautomatische, hoog performante scanner voor open articulator-scan van de DNA-generatie biedt intelligentie, efficiëntie en maximale precisie. De scanner overtuigt door een geïntegreerde universele dragerplaat voor alle courante articulatortypes, dus geen tijdrovend vervangen van de platen meer. Dankzij de integratie van het Splitex-systeem kunnen alle toebehorencomponenten uit het Map-gamma worden gebruikt. De intelligente regeling van de scanhoogte verplaatst het te scannen object automatisch naar het optimale scanbereik en biedt de gebruiker daardoor een grotere proceszekerheid, maximaal comfort en bescherming tegen verkeerd gebruik. De nieuwe aandrijftechniek met een automatische Z-as zorgt voor uiterst nauwkeurige en snelle bewegingen. De ultragevoelige industriële 3D-sensor met blauwlichttechnologie biedt een uitstekende scherptediepte en garandeert een scanprecisie van 4 μm. Ceramill Map 600 genereert open stl- of PLY-gegevens. Voordelen - Geïntegreerde, universele dragerpaat voor alle courante articulatortypes voor maximale flexibiliteit - Intelligente regeling van de scanhoogte voor een optimale positie van het model in het scanveld biedt maximale proceszekerheid - HD-scan via 3D-sensor met blauwlichttechnologie en variabele resolutie voor optimale en reproduceerbare resultaten - De functie DNA Speed Scanning maakt een volledige kaakscan mogelijk met onbeperkt te gebruiken resultaten in slechts 18 seconden.
  Lees verder
 7. Ceramill Matik
  AMANN GIRRBACH
  1120822
  Prijzen aan het laden
  Ceramill Matik opent een uniek segment in de digitale tandheelkunde. Als eerste Full Service Unit combineert het apparaat drie functies in één: het eigenlijke freesstation, een volledig geautomatiseerd magazijnbeheersysteem en een geïntegreerd reinigingssysteem. De ondersteuning bij het laden, reinigen en materiaalbeheer biedt een enorme tijdsbesparing in het dagelijks werk van het lab. Daarnaast zorgen extra softwaretools voor een optimaal gebruik van de materialen en gereedschappen. Dankzij de RFID (identificatie met behulp van elektromagnetische golven) maakt het niet uit of de gebruikte middelen zich binnen of buiten het systeem bevinden. Bij de ontwikkeling van het nieuwe 5-assige freesstation stond een maximale variëteit aan indicaties en materialen centraal. Naast innovatieve bewerkingsmethodes zoals de gepatenteerde "carvingmodus" (60 % tijdsbesparing), thrilling (productie van eendelige abutments) en snel frezen van kunstharsen biedt de Ceramill Matik een maximale keuze aan materialen, van harde en delicate blokken via materialen op basis van zirkoniumoxide en PMMA tot metalen. Voordelen - Tijdsbesparend beheer dankzij de digitaal uitleesbare gereedschappen met materiaalspecifieke kleurcodering - Kostenbesparing door gecontroleerde slijtage van het gereedschap - Automatische identificatie van het gereedschap en door overdruk beschermde opslagruimte in de freeskamer voor maximale procesveiligheid - Autonome productie en aanzienlijke tijdsbesparing door automatische reiniging - Maximale productiecapaciteit en automatische omschakeling tussen nat en droog frezen door zelfreinigende freeskamer - Eenvoudige afvalverwijdering door scheiding in de spaanderafvoer.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
 9. Prijzen aan het laden
 10. Prijzen aan het laden
 11. Prijzen aan het laden
 12. Prijzen aan het laden
 13. Prijzen aan het laden
 14. Prijzen aan het laden
  Geïntegreerd zelfreinigingssysteem met spaanderafvoer, koelcircuit en afzuiging.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
 16. Prijzen aan het laden
  De Ceramill Motion 2 vormt een maatstaf op het vlak van indicaties en materialen. Het toestel combineert de 5-assige nat- en droogbewerking in één compact apparaat en houdt de waardeketen vrijwel volledig binnen het eigen laboratorium. De Ceramill Motion 2 kan zowel als een zuiver droge als een natte installatie gebruikt worden, maar kan ook in de variant natte/droge combinatie ingezet worden voor een onbeperkte reeks materialen en toepassingen. De innovatieve besturingstechniek en robuuste constructie van Amann Girrbach maken de Ceramill Motion 2 compact, veelzijdig en klaar voor de toekomst. Voordelen - Hoge performantie bij frezen, slijpen, carving dankzij DNA frees/slijpstrategieën - Maximale keuze aan materialen en toepassingen dankzij 5-assig nat en droog frezen in één apparaat - Innovatieve bewerkingsprocessen voor maximale ROI (bijv. rotatiefrezen van titanium, maken van volledige protheses) - Intelligent machineontwerp garandeert optimale bescherming van alle elektronische onderdelen tijdens natte bewerking.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 35

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.