Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Handschoenen

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 29

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
 2. Prijzen aan het laden
  Gelaatsscherm voor hoge bescherming. Bedekt het gehele gezicht tegen spatten. Geschikt voor brildragers. Set bestaande uit 1 frame met hoofdband en 6 schermen. Gelaatsschermen bieden geen bescherming tegen stoffen, gassen, dampen en deeltjes die van onder het scherm komen. Gebruik bij het behandelen altijd nog een mondmasker.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Gelaatsscherm voor hoge bescherming. Bedekt het gehele gezicht tegen spatten. Niet geschikt voor brildragers. Set bestaande uit 1 montuur en 6 schermen. Gelaatsschermen bieden geen bescherming tegen stoffen, gassen, dampen en deeltjes die van onder het scherm komen. Gebruik bij het behandelen altijd nog een mondmasker.
  Lees verder
 4. Latex handschoenen met aloë vera-coating. Deze coating verzorgt en hydrateert de huid. Met subliem tactiel gevoel.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Onderzoekshandschoenen met hoge materiaalsterkte. Ambidexter.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
 7. Prijzen aan het laden
  Niet-steriele, lichtgewicht latex handschoenen in de ultieme kwaliteit. Speciaal geschikt voor gevoelige gebruikers die een allergie ontwikkeld hebben voor chemische additieven. De handschoenen passen links en rechts. Met polymeer bekleed, volledig geweven. Versterkte manchetten verhogen de treksterkte van de handschoen. De handschoen heeft een goede pasvorm en uitstekende tactiele gevoeligheid.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
 9. Prijzen aan het laden
 10. Prijzen aan het laden
 11. Prijzen aan het laden
 12. Niet-steriele, poedervrije nitril handschoenen met een zeer grote materiaalsterkte, die een optimale bescherming biedt. De nitril handschoenen beperken vermoeidheid van de handen, stimuleren het draagcomfort en ondersteunen een uitstekende tastgevoeligheid en een zacht comfort. Naadloos, ambidexter, rechte vingers en gestructureerd oppervlak. Dichtheidswaarde AQL 1,5. Latexvrij.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
 14. Prijzen aan het laden
 15. Prijzen aan het laden
 16. Prijzen aan het laden
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 29

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.