Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Polymerisatie (licht)

Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden

  Een krachtige led-uithardingslamp met dubbele golflengte. Naast een efficiënte lichtuitharding biedt D-Light Pro nog veel meer mogelijkheden. De twee polymerisatiestanden met dubbele golflengte zorgen voor een hoog vermogen van 1.400 mW/cm² voor routinewerk en een lager vermogen van 700 mW/cm² wanneer u de warmteontwikkeling wilt beperken, bijvoorbeeld voor diepe holtes waarbij het preparaat dicht in de buurt komt van de tandpulpa. Door het gebruik van twee verschillende ledlampen (blauw en violet) polymeriseert D-Light Pro alle soorten materialen op een efficiënte manier.
  D-Light Pro heeft ook een unieke detectiemodus (DT) waarbij enkel nabij-ultraviolet licht wordt gebruikt. Deze violette modus maakt het mogelijk om te zien wat niet altijd met het blote oog zichtbaar is: geïnfecteerde dentine, tandplak, microlekkage, fluorescerende restauratiematerialen, bacteriële activiteit in de fissuren, overtollig cement, enz.
  D-Light Pro is licht en compact, voelt net als een handinstrument en biedt een optimaal comfort voor zowel de patiënt als de behandelaar.
  De uithardingslamp kan volledig geautoclaveerd worden nadat de elektronische onderdelen en de batterij van het handstuk worden verwijderd. Dit biedt een optimale hygiëne en vermindert het risico op kruisbesmetting.
  Inclusief: D-Light Pro huls & elektronische module voor het handstuk, uiterst sterke lichtgeleider van 8 mm, batterijen (x2), oplaadstation, voeding, EU/UK-adapters, oogbeschermer hard, oogbeschermer zacht (x3)


  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Koudlicht-polymerisatieapparaat op basis van led-lampen, te gebruiken voor alle courante lichtuithardende basismaterialen, zoals lepelplaten, verzegelingslakken, uitblokmaterialen en opbouwkunststoffen.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Koudlicht-polymerisatieapparaat op basis van led-lampen voor lichtuithardende veneercomposieten.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Lichtpolymerisatietoestel voor het uitharden van lichtuithardende tandheelkundige materialen in het tandtechnisch laboratorium en voor het napolymeriseren van 3D geprinte objecten. Voordelen - Duurzame flitslamp met hoge energie en constant vermogen - Groot lichtspectrum - Korte polymerisatietijden - Efficiënt warmtemanagement - Vergrendeling met beveiligde deur.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Multifunctioneel lichtpolymerisatietoestel met dubbele functie: - tussentijds uitharden in de intervalmodus, - volledig uitharden in de volledige modus. Uitgerust met de dubbele golflengte-ledtechnologie van 12 blauwe en 3 paarse led's.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Lichtpolymerisatietoestel in zakformaat. Alle lichtuithardende materialen kunnen worden uitgehard en gefixeerd om de verwerking te vergemakkelijken.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden

  Pre-polymerisatielamp voor een snel en eenvoudig fixeren van gemodeleerde vloeibare composieten. De LED-lichttechniek met hoge spectrale straling en homogene lichtverdeling zorgt voor een betrouwbare pre-polymerisatie. Veelzijdig door stationair of mobiel gebruik met oplaadbare batterijen. Ontworpen voor diverse indicaties. Zeer lange LED-service. Niet afhankelijk van netstroom dankzij de oplaadbare batterij. Zeer hoge spectrale straalintensiteit. Homogene lichtverdeling. Aangepaste belichtingstijd. Zeer weinig opwarming van het object dankzij koud licht. Versterkte aluminium behuizing.


  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Krachtig lichtpolymerisatietoestel voor het uitharden van universele afdruklepels en uitblokmaterialen. De polymerisatiekamer biedt voldoende plaats voor maximaal 4 modellen. Homogene uitharding dankzij de in een halve cirkel geplaatste combinatie van telkens 2 UVA- en blauwlichtlampen. Polymerisatietijd naar keuze 5 of 10 minuten of continubedrijf.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.