Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Polymerisatie (licht)

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Koudlicht-polymerisatieapparaat op basis van led-lampen, te gebruiken voor alle courante lichtuithardende basismaterialen, zoals lepelplaten, verzegelingslakken, uitblokmaterialen en opbouwkunststoffen.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Koudlicht-polymerisatieapparaat op basis van led-lampen voor lichtuithardende veneercomposieten.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Lichtpolymerisatietoestel voor het uitharden van lichtuithardende tandheelkundige materialen in het tandtechnisch laboratorium en voor het napolymeriseren van 3D geprinte objecten. Voordelen - Duurzame flitslamp met hoge energie en constant vermogen - Groot lichtspectrum - Korte polymerisatietijden - Efficiënt warmtemanagement - Vergrendeling met beveiligde deur.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Multifunctioneel lichtpolymerisatietoestel met dubbele functie: - tussentijds uitharden in de intervalmodus, - volledig uitharden in de volledige modus. Uitgerust met de dubbele golflengte-ledtechnologie van 12 blauwe en 3 paarse led's.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Lichtpolymerisatietoestel in zakformaat. Alle lichtuithardende materialen kunnen worden uitgehard en gefixeerd om de verwerking te vergemakkelijken.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Krachtig lichtpolymerisatietoestel voor het uitharden van universele afdruklepels en uitblokmaterialen. De polymerisatiekamer biedt voldoende plaats voor maximaal 4 modellen. Homogene uitharding dankzij de in een halve cirkel geplaatste combinatie van telkens 2 UVA- en blauwlichtlampen. Polymerisatietijd naar keuze 5 of 10 minuten of continubedrijf.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.