Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Uitblokken

Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Lichtuithardend, blauw-transparant uitblok- en modelleermateriaal met optimale vloei-eigenschappen. Verbrandt zelfs met grote laagdiktes zonder resten en daardoor geschikt voor de vervaardiging van vaste of uitneembare protheses. Telescoopprotheses worden stabiel en kunnen zonder spanning worden weggenomen. De uitharding wordt uitgevoerd in het 380-470 nm spectraal bereik. Indicaties: - Afdichten van zaagsneden of blokkeren van tanden en tandsegmenten na omschakeling in de set-up techniek - Gerichte toepassing van gelreservoirs afhankelijk van het bleeksysteem met exact gedefinieerde laagdikte voor het bleken of fluoridatiespalken en medicijndragers - Blokkeren van cervicale marges, spleten en sterk divergerende tanden en bevestiging van draadelementen bij de productie van hardelastische spalken Inhoud set: 4 x 1,5 g, 2 x microcanules (Ø 0,4 mm) en 8 x minicanules (Ø 0,9 mm)
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Lichtuithardende en precies uitvloeiende PMMA-kunststof voor dentale toepassingen. Polymerisatie in alle gangbare lichtpolymerisatieapparaten met een spectrum van 300-500 nm. Eigenschappen - Doelmatig en schoon werken dankzij doseerspuitje - Laagdiktes tot 2 mm worden uitgehard in één werkfase - Nauwkeurige bepaling van de laagdikte door verhogen van de kleurintensiteit Toepassingen - Vervaardiging van plaatshouders bij het maken van bleaching splints - Vervaardiging van reservoirs bij het maken van medicamentendragers - Opvullen van luchtbellen in het werkmodel - Uitblokken van ondersnijdingen - Reconstructie van afgebroken gebitselementen.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Lichtuithardende uitblokkunststof
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Lichtuithardende uitblokkunststof
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Lichtuithardende uitblokkunststof
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.