Arseus Lab Digital

Arseus Lab Digital 

Een unieke digitale oplossing op maat voor uw lab

sHoe kunnen wij u helpen?

Icoon advies en begeleiding

Advies en begeleiding

Onze productspecialisten bieden advies en begeleiding in uw digitale traject. Ze helpen u bij het kiezen van de CAD/CAM- apparatuur, -software en -materialen die aansluiten bij de behoeften en het budget van uw lab.

Icoon training

Demo's en training op maat

Onze CAD/CAM-engineers geven na een aankoop standaard- en uitgebreide trainingen in onze eigen trainingscentra of bij u in het lab, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw apparatuur en software.

Icoon support

Helpdesk

Voor CAD/CAM-ondersteuning, hulp bij hardware- en softwareproblemen, aanvragen en verlengen van licenties, en informatie over softwarepakketten kunt u bij onze CAD/CAM-helpdesk terecht. 

Maak kennis met ons CAD/CAM-team

Foto Simon HotterFoto Simon Hotter

Simon Hotter

 +31 (0)61 377 73 95

Digital Sales Manager Lab

Foto Marie-Claire BossaerFoto Marie-Claire Bossaer

Marie-Claire Bossaer

 +32 (0)478 26 97 90

CAD/CAM Specialist apparatuur en consumables Zuid Nederland / België en Luxemburg.

Foto Harry De GrootFoto Harry De Groot

 Harry De Groot

+31 (0)6 264 459 71

CAD/CAM Specialist apparatuur en consumables regio Noord-Nederland

Foto Lars van ZwolFoto Lars van Zwol

Lars van Zwol

 +31 (0)88 277 38 51

CAD/CAM Specialist Support regio Noord-Nederland

Foto Rafik BendadaFoto Rafik Bendada

Rafik Bendada

+31 (0)88 277 38 50

CAD/CAM Specialist Support regio Zuid-Nederland

Wie zijn wij?

Onze 3 CAD/CAM-productspecialisten, Simon, Marie-Claire en Harry, focussen zich volledig op het adviseren en begeleiden van labs in het digitale proces. Met hun jarenlange ervaring hebben ze de nodige kennis om u te helpen bij uw digitale plannen en wensen. Of u nu een starter bent in de digitale wereld of al jaren digitaal werkt.

Ook service en ondersteuning na de aankoop zijn zeer belangrijk. Lars, Rafik, Bryan en Thibault, onze 4 CAD/CAM Support-specialisten zorgen voor een professionele installatie en training en ondersteunen u maximaal in het dagelijks gebruik van de bij Arseus Lab aangeschafte digitale apparatuur. Onze eigen CAD/CAM-helpdesk ondersteunt u bovendien op elk vlak waar u na de aankoop tegenaan mocht lopen. Onze service wordt voortdurend geoptimaliseerd en aangepast aan de wensen en signalen uit de markt.

Verbeter uw productiviteit met onze CAD/CAM-apparatuur

Onze A-merken

Amann Girrbach

Asiga

DG Shape

Dreve

Formlabs

Ivoclar

NextDent

 

3Shape

Ugin

VITA

Zirlux

 

Professionele installatie, ondersteuning, onderhoud en reparatie

Met uw aankoop bij Arseus Lab Digital kiest u voor een professionele organisatie en kwalitatief hoogwaardige apparaten. En heeft u daarbij toch ondersteuning nodig, dan staat de technische dienst van Arseus Lab voor u klaar. Ons team van ervaren servicetechnici ondersteunt u bij uw vragen, reparaties en het jaarlijkse onderhoud van uw apparatuur. En met het Arseus Lab Serviceplan biedt onze technische dienst u een professionele oplossing door preventief onderhoud.

Kwaliteitsvolle merken met een gevalideerde workflow

Met ons uitgebreide gamma topmerken kunnen we een breed scala aan CAD/CAM-apparaten, -software en -materialen leveren. Of u nu traditioneel met CAD/CAM wilt combineren of uw volledige lab wilt digitaliseren, er zijn talloze opties. Bij het samenstellen en uitbreiden van ons assortiment kiezen we steeds voor apparaten met een gevalideerde workflow en kwalitatief hoogwaardige materialen. 

Voor elke toepassing de juiste verbruiksgoederen

 • Acetal
 • Cast
 • Cobalt-chrome
 • Composiet
 • Gum
 • Kroon- en brugwerk
 • Lbt
 • Lepel
 • Lithiumdisilicaat
 • Model
 • Peek
 • PMMA-prothesebasis
 • Prothese
 • Splint
 • Surgical guide
 • Tandenboog
 • Ti
 • Try-in
 • Wax
 • Zirkonium

Veel gestelde vragen

U kan bovenaan deze pagina het support-formulier invullen. Zo heeft onze helpdesk meteen alle nodige gegevens en kan u snel geholpen worden.

We starten met een uitgebreid intakegesprek om uw behoeften en verwachtingen te begrijpen. Daarna bekijken we samen met u de mogelijkheden van apparatuur, software, materiaal, opleiding, service en ondersteuning en berekenen we, indien nodig, de ROI tijd zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten en hoe snel u dit terug hebt verdiend. Nadat u een definitieve keuze heeft gemaakt, plannen we de levering zorgvuldig samen met onze installatietechnici. Zodra uw apparatuur geleverd en correct geïnstalleerd is, komen onze CAD/CAM Support-specialisten naar uw lab om de training te geven.

Service is een heel uitgebreide dienst die wij constant proberen te optimaliseren en aan te passen aan de behoeftes van de markt. Als eerste hebben wij natuurlijk onze CAD/CAM Helpdesk, bemand door 4 gespecialiseerde CAD/CAM Support-specialisten. Zij ondersteunen via de telefoon, via Teamviewer maar ook ter plaatse in het lab als dat nodig is. Verder zetten wij ook heel sterk in op opleiding. De CAD/CAM-markt evolueert zo snel dat een continue persoonlijke ontwikkeling nodig is. Met onze Arseus Lab Academy organiseren wij opleidingen voor zowel beginnende CAD/CAM-gebruikers als voor gevorderden en we organiseren CAD/CAM-gebruikersdagen.