Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Dupliceren

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Ducagel Z1
  UGIN DENTAIRE
  1022950
  Prijzen aan het laden
  Gelatinemixer met de nieuwste besturingskaart en weerstand voor gelijkmatige verwarming, zonder oververhitting. 2 soorten mengen mogelijk: continu of intermitterend. 10 vrije programma's beschikbaar.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Dupliceerapparaat. Kenmerken - Het programmeerbare roerwerk zonder borstels biedt een hogere betrouwbaarheid dan traditionele roerwerken, voor een ongeëvenaarde hoge levensduur - De intelligente programmering draagt bij tot de betrouwbaarheid en lange levensduur van het apparaat - Het innovatieve bereidingsconcept met nieuwe temperatuurcontrole gaat klontvorming in de gel effectief tegen en garandeert een minimale bereidingstijd zonder oververhitting - De speciale opwarmtechniek vermijdt op doeltreffende wijze afzettingen en verstoppingen van de sproeiers bij gelijkblijvende homogeniteit van de gel - Het derde temperatuurniveau reduceert de warmtekrimp van de gel en zorgt voor optimale pasresultaten - Eenvoudige voorprogrammering van het gewenste tijdstip van beschikbaarstelling - Het aantal gewenste smeltcycli kan individueel worden ingevoerd voor een gegarandeerd constante kwaliteit van de duplicaatmodellen - Overzichtelijke display met informatie over alle parameters, voor een snelle en eenvoudige toegang tot alle belangrijke functies.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.