Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Gips Klasse 2

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Sneluithardend natuurgips klasse 2 met pepermuntgeur. Ook te gebruiken als articulatiegips.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Klasse 2, van hoogwaardig albast, met 20 % hardgipsaandeel. Voor situatie-, ontwerp- en diagnosemodellen.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Het superwitte gips is speciaal ontwikkeld voor het inarticuleren van modellen en voor voorwallen en freessokkels. Door het gebruik van hoogwaardige alfa-gipsen en additieven heeft het gips niet alleen een superwitte kleur, maar ook een zachte, romige consistentie, waardoor het makkelijk met de hand gemengd kan worden.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Normaal uithardend alabastergips klasse 2. Moldaster-gips is bijzonder veelzijdig. Het kan worden gemengd met Moldano of Moldadur voor het inbedden van totale en partiële protheses, veneerkronen, tijdelijke bruggen of voordelige reparatiemodellen. Voordelen - Zeer goede vloei-eigenschappen - Goed bevochtigbaar - Snel mengen - Lage expansie < 0,2 % - Kan worden gemengd met Moldano of Moldadur voor de vervaardiging van voordelige reparatiemodellen Indicaties - Studie- of situatiemodellen voor prothetiek en orthodontie - Mengen met klasse 3-gipsen voor het inbedden van totale of partiële protheses, veneerkronen en tijdelijke kunststof protheses - Inarticuleren - Voorwallen.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Normaal uithardend alabastergips klasse 2. Moldaster-gips is bijzonder veelzijdig. Het kan worden gemengd met Moldano of Moldadur voor het inbedden van totale en partiële protheses, veneerkronen, tijdelijke bruggen of voordelige reparatiemodellen. Voordelen - Zeer goede vloei-eigenschappen - Goede bevochtiging - Snel mengen - Lage expansie < 0,2 % - Kan worden gemengd met Moldano of Moldadur voor de vervaardiging van voordelige reparatiemodellen Indicaties - Studie- of situatiemodellen voor prothetiek en orthodontie - Mengen met klasse 3-gipsen voor het inbedden van totale of partiële protheses, veneerkronen en tijdelijke kunststof protheses - Inarticuleren - Voorwallen.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Snel uithardend alabastergips klasse 2. De snelle versie van het Moldabaster-gips. Voordelen - Zeer goede vloeibaarheid - Goede bevochtiging - Snelle uitharding - Lage expansie < 0,2 % - Kan worden gemengd met Moldano of Moldadur voor de vervaardiging van voordelige reparatiemodellen Indicaties - Studie- of situatiemodellen voor prothetiek en orthodontie - Mengen met klasse 3-gipsen voor het inbedden van totale of partiële protheses, veneerkronen en tijdelijke kunststof protheses - Inarticuleren - Voorwallen.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Gips klasse 2. - Voor het inbedden van partiële en totale protheses - Goede vloeibaarheid - Nauwkeurige detailweergave van het wasmodel - Aanbevolen voor: situatiemodellen, cuvettetechniek.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Betrouwbaar, sneluithardend gips dat gebruikt wordt als afdruk- en articulatiegips en voor de vervaardiging van soldeermodellen, labiale/occlusale sleutels en tijdelijke restauraties.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden

  Snow White is een snel uithardend en betrouwbaar gips. Het wordt vaak gebruikt als afdruk- en articulatiegips en voor het vervaardigen van soldeermodellen, labiale/occlusale sleutels en tijdelijke voorzieningen.


  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.