Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Gieten

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Fornax® T is zowel geschikt voor edelmetalen als voor modelgieten. Het apparaat heeft twee instelbare toerentallen en garandeert optimale gietprocessen. Kenmerken - De bijzonder krachtige inductieverwarming zorgt voor korte smeltcycli, beperkt de oxidatie en vermindert de nabewerking - Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel geeft informatie over alle parameters en maakt een snelle en eenvoudige toegang tot alle belangrijke functies mogelijk - Door de bijzonder krachtige, geïntegreerde koeling kunnen zelfs bij hoge omgevingstemperaturen meer dan 50 gietprocessen na elkaar worden uitgevoerd met fosfaatgebonden moffels - Geïntegreerde, uitlijnbare infraroodsensor voor veilig en voorzichtig smelten van alle in de handel verkrijgbare edelmetalen en edelmetaalvrije legeringen (uitgezonderd titanium) bij een giettemperatuur tot 1550 °C - Snelle instelling voor verschillende moffelformaten door middel van een eenvoudig mechanisme.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
 3. Prijzen aan het laden

  De Heracast iQ is een intelligent vacuümdruk-gietapparaat. In het compacte tafelmodeltoestel zijn de vacuümpomp en koeling geïntegreerd. Gewoon aansluiten aan de stroomvoorziening - en hij is klaar voor gebruik. De Heracast iQ vraagt interactief om alle informatie en acties. Het risico van bedieningsfouten is vrijwel uitgesloten. Het geoptimaliseerde gietkamermechanisme maakt het inbrengen van de gietcylinder en het vullen met metaal kinderspel. De krachtige HF generator zorgt voor een snelle en gecontroleerde verwarming van hoog edelmetalen tot niet-edelmetalen tot de juiste giettemperatuur. De Heracast iQ regelt automatisch het gietproces of kan handmatig bedient worden. Het resultaat: homogene gietstukken met nauwkeurige gietoppervlakken. Grafiet of keramische defecten in het gietwerk behoren tot het verleden. Korte giettijd van 3-5 minuten. Gieten wordt nu pas echt leuk!


  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  De robuuste en betrouwbare pers OL 463 kan tot 3 cuvetten tegelijk bevatten en heeft een maximale werkdruk van 200 bar, ondanks zijn constructie die een maximale belasting van 400 bar kan dragen. De OL 463 is uitgerust met een gesloten oliedruksysteem, waardoor bijvullen van olie overbodig is.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Nautilus® CC plus is zowel geschikt voor edelmetalen als voor modelgieten. Het volledig automatische geïntegreerde temperatuurmeetsysteem berekent de exacte smelttemperatuur via een meerkanaalssysteem en activeert het gieten volledig automatisch. Kenmerken - Lokale netwerkaansluiting of via WiFi biedt toegang tot de geïntegreerde gietprotocolarchieven - De verbinding via het serviceportaal my.Bego.com maakt een directe diagnose op afstand van het apparaat mogelijk - Groot 7’’ aanraakscherm met intuïtieve menunavigatie voor een gebruiksvriendelijke en eenvoudige bediening - Automatisch gietproces voor constante en reproduceerbare resultaten bij ieder gietproces - Detectie van het gietmoment op de door de fabrikant van de legering aanbevolen temperatuur - De bijzonder krachtige inductieverwarming zorgt voor korte gietcycli, beperkt de oxidatie en vermindert de nabewerking - Door de bijzonder krachtige, geïntegreerde koeling kunnen zelfs bij hoge omgevingstemperaturen meer dan 50 gietprocessen na elkaar worden uitgevoerd met fosfaatgebonden moffels - De geïntegreerde afkoeling bespaart water en helpt het milieu te beschermen - Geschikt voor alle in de handel verkrijgbare edelmetalen en edelmetaalvrije legeringen (met uitzondering van titaan) - Eco-modus schakelt alle onnodige componenten uit in de ruststand en verlaagt zo de bedrijfskosten.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Nautilus® T is zowel geschikt voor edelmetalen als voor modelgieten. Een nieuw geïntegreerd camerasysteem maakt een goede visuele controle van het gietmoment mogelijk. Kenmerken - Lokale netwerkaansluiting of via WiFi biedt toegang tot de geïntegreerde gietprotocolarchieven - De verbinding via het serviceportaal my.Bego.com maakt een directe diagnose op afstand van het apparaat mogelijk - Groot 7’’ aanraakscherm met intuïtieve menunavigatie voor een gebruiksvriendelijke en eenvoudige bediening - De bijzonder krachtige inductieverwarming zorgt voor korte smeltcycli, beperkt de oxidatie en vermindert de nabewerking - Door de bijzonder krachtige, geïntegreerde koeling kunnen zelfs bij hoge omgevingstemperaturen meer dan 50 gietprocessen na elkaar worden uitgevoerd met fosfaatgebonden moffels - De geïntegreerde afkoeling bespaart water en helpt het milieu te beschermen - Eco-modus schakelt alle onnodige componenten uit in de ruststand en verlaagt zo de bedrijfskosten.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.