Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

CAD CAM

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 300

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  NextDent C&B MFH is een microgevuld hybride materiaal. Dit biocompatibele klasse IIa materiaal werd speciaal ontwikkeld voor kroon- en brugwerk. De balans tussen anorganische vulstoffen en kunsthars geeft het materiaal zijn hoge hardheid en slijtvastheid. Het materiaal is eenvoudig af te werken en te polijsten, en kan met alle soorten composietkleuren worden gekleurd. Door de perfecte balans tussen opaciteit en translucentie past de geprinte kroon perfect tussen de bestaande dentitie.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  NextDent Cast is een restloos verbrandbaar 3D-printmateriaal voor diverse toepassingen: steunframes, frames of orthodontische apparaten. Het procédé is eenvoudig: ontwerpen, printen en gieten in NextDent Cast met de aanbevolen inbedmassa. De delen worden gegoten in het metaal van uw keuze.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  NextDent Gingiva Mask is een flexibel materiaal dat gebruikt kan worden met het modelmateriaal. Hiermee kunnen delen van het model geprint worden die een zekere flexibiliteit vereisen.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  NextDent Model 2.0 kenmerkt zich door een hoge precisie, wat het materiaal geschikt maakt voor gedetailleerde meestermodellen en orthodontische modellen die een grote nauwkeurigheid vereisen. Dankzij de kleur en opaciteit hebben de modellen een hoge visuele detailweergave en is hun oppervlak ideaal voor scanafdrukken. De precies geprinte modellen vormen de perfecte basis voor het creëren van uw werkstuk.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Titaanbasis met schroef
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
 7. Prijzen aan het laden
  Transparante PMMA-schijf, ideaal voor precisiegieten of persen van metalen en volkeramische onderstructuren. Dit materiaal verbrandt zonder residuen achter te laten.  Kenmerken - Buigsterkte van >80 MPa zorgt voor meer precisie tijdens het frezen - Uitstekende translucentie - Efficiënt bij frezen en gemakkelijk te polijsten - Restloos verbrandbaar < 0,05% (2u bij 500 °C)
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Wasblok voor totale prothesen, vergrote tandboogvorm
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Vloeistof om de kleurverzadiging te verminderen
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Hybride keramisch CAD/CAM-blok met ingebouwd, fijn genuanceerd kleurverloop van de cervicale tot de incisale zone. Voordelen - Natuurlijk kleurenspel dankzij het ingebouwde kleurverloop in de blokken - Snelle verwerking - de restauratie kan na het slijpen en polijsten onmiddellijk worden geplaatst - Enorme belastbaarheid door absorptie van de intraorale belastingen
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Lichtuithardende modelleerkunststof voor kronen en brugtussendelen.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Kleurvloeistof op basis van water voor een individuele inkleuring van voorgesinterde Ceramill ZI-restauraties.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Ceramill Liquid FX werd ontwikkeld in functie van de materiaaleigenschappen van Ceramill Zolid FX om een accuraat kleuren volgens de klassieke VITA-kleursleutel te verzekeren.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
 15. Ceramill PMMA
  Amann Girrbach
  1012764
  Prijzen aan het laden
  Ceramill PMMA is een transparante kunststof die op een gebruiksvriendelijke en reproduceerbare manier verwerkt kan worden met het CNC-freestoestel Ceramill Motion. Als medisch hulpmiddel klasse 1 is Ceramill PMMA goedgekeurd voor de intraorale pas en is het geschikt voor de controle van de pas en de functie van de uiteindelijke permanente restauratie, bijvoorbeeld bij bruggen tot 14 delen. Ceramill PMMA kan hergebruikt worden in de giet- en perstechniek en verbrandt volledig restloos. Indicaties - Frames voor intraorale pas - Frames voor giettechniek en overperstechniek - Maximale spanwijdte: tot en met 14-delige bruggen Voordelen - Transparente PMMA voor verwerking met de Ceramill Motion - Eenvoudige en reproduceerbare CAD/CAM-gestuurde vervaardiging van de restauratie vereenvoudigt het gieten, persen en overpersen - Medisch hulpmiddel klasse 1 goedgekeurd voor intraorale pas - Geschikt voor het controleren van de intraorale pas - Contaminatievrije gietstukken door restloos verbranden - Industrieel geprefabriceerd materiaal (zonder belletjes of porositeiten)
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 300

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.