Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

CAD CAM

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 481

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  De NextDent 5100 is ontwikkeld met behulp van Figure 4™-technologie en maakt 3D-printen met hoge snelheid mogelijk voor de productie van dentale hulpmiddelen en gietvormen voor de verloren-wasmethode. Deze revolutionaire en technologisch geavanceerde oplossing combineert ongeëvenaarde snelheid en prestaties met een betaalbare prijs voor nagenoeg alle laboratoria en klinieken. Het aanbod aan tandheelkundige materialen, de geavanceerde printtechnologie en de compatibiliteit met toonaangevende dentale software verandert de workflow van tandheelkundige laboratoria en klinieken, zodat ze met een hogere snelheid, precisie en efficiëntie tegen lagere kosten afdruklepels, modellen, chirurgische boormallen, gebitsprotheses, orthodontische splints, kronen en bruggen kunnen vervaardigen. Voordelen - Tot 3x sneller printen dankzij de Figure 4™-technologie voor hoge productiviteit en flexibiliteit - Lage trekkrachten door een zuurstofdoorlatend membraan zorgen voor een lange levensduur van de materiaaltray, een eenvoudig wegnemen van de steunen en vervormingsvrije resultaten. - Eenvoudige bediening via touchscreen en bediening met één hand van accessoires zoals bouwplatform en materiaaltray.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  NextDent C&B MFH is een microgevuld hybride materiaal. Dit biocompatibele klasse IIa materiaal werd speciaal ontwikkeld voor kroon- en brugwerk. De balans tussen anorganische vulstoffen en kunsthars geeft het materiaal zijn hoge hardheid en slijtvastheid. Het materiaal is eenvoudig af te werken en te polijsten en kan met alle soorten composietkleuren worden gekleurd. Door de perfecte balans tussen opaciteit en translucentie past de geprinte kroon perfect tussen de bestaande dentitie.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  NextDent Cast is een restloos verbrandbaar 3D-printmateriaal voor diverse toepassingen: steunframes, frames of orthodontische apparaten. Het procédé is eenvoudig: ontwerpen, printen en gieten in NextDent Cast met de aanbevolen inbedmassa. De delen worden gegoten in het metaal van uw keuze.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  NextDent Gingiva Mask is een flexibel materiaal dat gebruikt kan worden met het modelmateriaal. Hiermee kunnen delen van het model geprint worden die een zekere flexibiliteit vereisen.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Mengapparaat voor het mengen van 3D-printmaterialen.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  De LC-3DPrint Box is een revolutionair lichtpolymerisatietoestel met UV-licht voor het nabehandelen van 3D-printmaterialen. De nieuwe LC-3DPrint Box is uitgerust met 12 UV-lampen die strategisch geplaatst zijn in de kamer. Zo wordt het product van alle kanten verlicht, wat resulteert in een snelle en uniforme uitharding. Door het ruime interieur (ø 26 cm, H 19,5 cm) kunt u gemakkelijk meerdere producten tegelijk uitharden. Daarnaast is er voldoende ruimte binnenin voor een articulator. Indien nodig kunnen de UV-lampen eenvoudig worden vervangen.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  NextDent Model 2.0 kenmerkt zich door een hoge precisie, wat het materiaal geschikt maakt voor gedetailleerde meestermodellen en orthodontische modellen die een grote nauwkeurigheid vereisen. Dankzij de kleur en opaciteit hebben de modellen een hoge visuele detailweergave en is hun oppervlak ideaal voor scanafdrukken. De precies geprinte modellen vormen de perfecte basis voor het creëren van uw werkstuk.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  NextDent Ortho IBT is een biocompatibel en gecertificeerd materiaal klasse I voor orthodontische toepassingen. In combinatie met de juiste software kunt u de exacte positie van de orthodontische brackets bepalen en de indirect bonding tray ontwerpen. Dankzij de flexibiliteit van de geprinte indirect bonding trays kan de orthodontist alle brackets eenvoudig plaatsen in één enkele sessie, wat de behandeltijd reduceert.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  NextDent Ortho Rigid resin is een biocompatibel klasse IIa-materiaal dat is ontwikkeld voor de digitale vervaardiging van spalken. In combinatie met geschikte software is het eenvoudig om spalken te ontwerpen en te 3D-printen.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Sokkel voor NextDent 5100 for Ceramill.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Harsvat met Storage Garage Kit.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  NextDent SG is een biocompatibel en gecertificeerd materiaal klasse I voor het printen van boorsjablonen. Door de hoge precisie van dit materiaal kan het boortje gemakkelijk ingebracht worden direct na het printen. Dit zorgt voor nog meer precisie tijdens de chirurgie. NextDent SG is bestand tegen desinfecteermiddelen. Het is bovendien steriliseerbaar in de autoclaaf met behulp van gammastralen. Het gebruik van een autoclaaf heeft geen invloed op de dimensionele stabiliteit, zodat NextDent SG in elk operatiekwartier gebruikt kan worden.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  NextDent Tray is een biocompatibel en gecertificeerd materiaal klasse I voor het printen van individuele afdruklepels. Het onderscheidt zich door een hoge printsnelheid en precisie. Dankzij NextDent Tray kunnen technici in slechts enkele minuten zelfs de meest complexe afdruklepels maken. De geprinte lepels zijn stevig en geschikt voor alle soorten afdrukmaterialen. Ze zorgen voor uiterst kwalitatieve en precieze afdrukken.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  NextDent Try-In is een biocompatibel klasse I-materiaal dat geschikt is voor het printen van Try-Ins, een basisplaat in combinatie met de individueel ontworpen tandopstelling om beetregistratie en occlusie te controleren.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Schijf gemaakt van CLEARsplint®-kunststof. Amine- en MMA-vrije blank voor hoog esthetische, transparante en thermoactieve comfortopbeetplaten. Voordelen - Hypoallergeen, MMA-vrij materiaal - Bijna onzichtbaar tijdens het dragen - Extreem breukvast - ideaal als bijtspalk voor patiënten die knarsen - Past zich optimaal aan de tandsituatie aan (geheugeneffect) - hoog draagcomfort - Thermoactieve flexibiliteit - Zelfinstellend met geheugeneffect - Permanent transparant, geen vergeling, omdat het vrij van amines is - Eenvoudig te polijsten (zoals bij acryl kunststof) - Snelle en eenvoudige verwerking - Geen gevoel van druk in de mond
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Titaanbasis met schroef.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 481

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.