Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Versterking

Tonen als Lijst Foto-tabel

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Glasvezelversterking voor vezelversterkte composietbruggen. Het gebruik van everStickC&B vezelversterking biedt een unieke behandelingsmethode voor het vervangen van ontbrekende gebitselementen. Met everStickC&B kunt u met vezels versterkte composietbruggen voorbereiden in één enkele behandeling met behulp van een weinig invasieve techniek. Deze op bewijs gebaseerde vezelversterkingstechniek verschaft u een metaalvrije, rendabele behandelingsmethode ter aanvulling van uw restauratieve tandheelkundige zorg. Voordelen - Betrouwbare en esthetische manier om ontbrekende gebitselementen te vervangen in één behandeling - Tandweefsel beschermende aanpak - Perfect voor dringende situaties en bij letsels voor een onmiddellijke oplossing om ontbrekende gebitselementen te vervangen - Economisch alternatief bij uitgebreide restauratiebehoeften - Ideaal voor zowel anterieure als posterieure restauraties Indicaties Voor elke indicatie om ontbrekende gebitselementen tijdelijk, voorlopig of langdurig te vervangen: - Etsbruggen - Inlay- en onlaybruggen - Hybride bruggen - Volledige kroonbruggen - Door implantaat ondersteunde bruggen - Tijdelijke bruggen - Vrij-eindigende bruggen.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Glasvezelversterking voor vezelversterkte composietbruggen. Het gebruik van everStickC&B vezelversterking biedt een unieke behandelingsmethode voor het vervangen van ontbrekende gebitselementen. Met everStickC&B kunt u met vezels versterkte composietbruggen voorbereiden in één enkele behandeling met behulp van een weinig invasieve techniek. Deze op bewijs gebaseerde vezelversterkingstechniek verschaft u een metaalvrije, rendabele behandelingsmethode ter aanvulling van uw restauratieve tandheelkundige zorg. Voordelen - Betrouwbare en esthetische manier om ontbrekende gebitselementen te vervangen in één behandeling - Tandweefselbeschermende aanpak - Perfect voor dringende situaties en bij letsels voor een onmiddellijke oplossing om ontbrekende gebitselementen te vervangen - Economisch alternatief bij uitgebreide restauratiebehoeften - Ideaal voor zowel anterieure als posterieure restauraties Indicaties Voor elke indicatie om ontbrekende gebitselementen tijdelijk, voorlopig of langdurig te vervangen: - Etsbruggen - Inlay- en onlaybruggen - Hybride bruggen - Volledige kroonbruggen - Door implantaat ondersteunde bruggen - Tijdelijke bruggen - Vrij-eindigende bruggen
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Glasvezelversterking voor labiale spalken Met een buitengewoon dunne en esthetisch bidirectioneel vezelgaas is everStickNET de optimale keuze voor labiaal spalken bij letsels. Deze voor geïmpregneerde glasvezelspalk biedt een weinig invasieve oplossing met betrouwbare hechting, een verbeterde verwerking en esthetiek. Voordelen - Metaalvrije, transparante en esthetische oplossing - Comfortabel voor de patiënt, want ontwerp kan goed te reinigen zijn, zonder invloed op de kauwfunctie - Kan opnieuw geactiveerd worden en is gemakkelijk weer in vorm te brengen of te herstellen - Zo nodig gemakkelijk te verwijderen Indicaties - Labiale spalken van getraumatiseerde gebitselementen - Labiale parodontale spalken - Herstel en versterking van veneers.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Voorgeïmpregneerde, lichtuithardende, multifunctionele vezelversterking voor een esthetische, eenvoudige en snelle oplossing.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Met de Fast Splint Matrix-applicatiemethode is het aanbrengen van een spalk of een tijdelijke kleefbrug een eenvoudige, snelle en betrouwbare handeling die het mogelijk maakt om te reageren op verschillende klinische situaties in de parodontologie, implantologie, traumatologie of tijdens post-orthodontische behandeling.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Glasvezelversterking geïmpregneerd met een lichtuithardende kunsthars, compatibel met alle soorten methacrylaatharsen. Zowel te gebruiken door de tandarts als in het lab voor een stevige, esthetische en eenvoudige versterking van de kunststof prothese.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Voorgeïmpregneerde, lichtuithardende vezelversterking met hoge kleefkracht en een groot gebruiksgemak.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Fiber Force® is een ultradun, lichtgewicht, op maat gemaakt glasvezelversterkingsraster dat eenvoudig kan worden verwerkt in een superieure of inferieure prothese. Fiber Force® is vrijwel onzichtbaar en voegt geen gewicht of dikte toe aan de prothese. Sterker nog, veel professionals kunnen nu een kunstgebit dunner en comfortabeler maken dan ooit tevoren.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Voorgeïmpregneerde, lichtuithardende vezelversterking met hoge kleefkracht en een groot gebruiksgemak.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Vezelversterking voor composiet en kunststof. Stick biedt een stabiele, esthetische en voordelige oplossing voor het versterken van composiet en kunststof. Het bestaat uit gesilaniseerde E-glasvezels die in een polymeermatrix ingebed zijn. Deze versterking kan gebruikt worden met lichtuithardende alsook chemisch en duaal uithardende kunststoffen en composieten, en met poeder/vloeistof-kunststoffen. De unidirectionele vezelbundel in de stick maakt het materiaal sterker en stijver in de richting van de vezels. Indicaties Stick wordt vooral aanbevolen voor partiële en volledige uitneembare protheses en reparaties, evenals voor bruggen, inlays en onlays, en implantaatgedragen bruggen. Voordelen - Oplossing voor een breed indicatiegebied - Compatibel met de meeste composieten en kunststoffen - Uniek, gepatenteerd kleven - Poeders met laag smeltpunt - Eenvoudige en tijdbesparende methode - Even sterk als metaal - Metaalvrij en esthetisch - Makkelijk te repareren - Uitgebreide onderzoeksgegevens.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Vezelversterking voor composieten en acrylharsen. Vervaardigd van gesilaniseerde E-glasvezels in een polymeermatrix. Het StickNET-vezelnet geeft stevigheid en hardheid aan het materiaal in twee richtingen. Speciaal aanbevolen voor de versterking van kronen en zwakke plekken van uitneembare prothesen. Maar het kan ook worden gebruikt voor stift- en gegoten kronen, veneers en klemgebieden op uitneembare prothesen. Voordelen - Compatibel met de meeste composieten en acrylharsen - Unieke geoctrooieerde hechting - Lage aanvangsinvestering - Eenvoudige en tijdbesparende vervaardigingsmethode - Even sterk als metaal - Bevat geen metaal en is esthetisch - Gemakkelijk te repareren - Uitgebreide onderzoeksgegevens.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden

  3 + 3 silicone instrumenten


  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Versterkingsgaas met hoge mechanische weerstand voor totale of partiële bovenprotheses. Voordelen - De prothesedelen blijven op hun plaats, zelfs bij breuken of scheurtjes in de kunststof - Verkrijgbaar in vergulde of niet-vergulde uitvoering - Versterkt de kunststof prothese aanzienlijk.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Fijnmazig net ter individuele versterking van kunststof protheses. Voordelen - Makkelijk vormbaar - Eenvoudig aan te passen door snijden van individuele vormen.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Fijnmazig net ter individuele versterking van kunststof protheses. Voordelen - Makkelijk vormbaar - Eenvoudig aan te passen door snijden van individuele vormen.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  De talrijke ronde perforaties zorgen voor een uitstekende hechting met de kunststof en verzekeren zo een sterke, stabiele prothesebasis.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.