Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Dupliceergel

Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Speciale reversibele dupliceergel voor gecompliceerde modelgiet- en combinatiewerkstukken, en voor de kunststof giettechniek. Gebruiksvriendelijk door de hoge afdrukprecisie tot in het kleinste detail en door de breukvastheid dankzij de uitstekende elasticiteit. Dit garandeert een precieze en veilige duplicering. Kan meerdere keren worden gebruikt, dus voordelig. Volledig biologisch afbreekbaar, dus ecologisch.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Porcelaine feldpathique qui contient des pigments naturels mélangés à la poudre.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Porcelaine feldpathique qui contient des pigments naturels mélangés à la poudre.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
 5. Prijzen aan het laden
  Veldspaatkeramiek met natuurlijke pigmenten.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Dupliceermateriaal voor Cr-Co-frames. Uitstekende dimensionele stabiliteit, lange levensduur, exacte reproductie van de vorm. Geschikt voor alle inbedmassa's voor de modelgiettechniek en voor fosfaatgebonden inbedmassa's voor edelmetaal.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Speciale dupliceergel voor het dupliceren van gipsmodellen. Bijzonder zuiver dupliceren van alle soorten modelgips.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Hoogwaardige, universele dupliceergel voor gips en inbedmassa. Voordelen - Hoge elasticiteit en scheurweerstand - Modellen gemakkelijk te verwijderen uit de dupliceermassa - Kan tot 15 keer opnieuw gesmolten worden.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
 10. Prijzen aan het laden
 11. Prijzen aan het laden
  Dupliceergel voor Cr-Co-inbedmassa en prothesegiettechniek.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Dupliceergel voor gipsmodellen. Gebruikstemperatuur 50 - 52 °C.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Een universele dupliceerhydrocolloïde voor het vervaardigen van inbedmassa- en hardgipsmodellen. Het materiaal is ook geschikt om vormen te maken voor de vervaardiging van partiële en volledige protheses met behulp van de kunststof giettechniek.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Dupliceergel voor inbedmassamodellen - Kleur: wit - Extreem solide materiaal - Voor uiterst gladde en dichte oppervlakken, zoals bij siliconevormen - Uitstekende terugvorming - Bijzonder scheurvast - Lange levensduur.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Dupliceergel voor universeel gebruik: voor alle fosfaatgebonden inbedmassa's, alle klasse 4-gipsen en talrijke gebruiksmogelijkheden in de kunststofgiettechniek. De bijzonder gladde modellen zorgen voor een betrouwbaar gebruik en leveren uiterst nauwkeurige resultaten die aan de hoogste eisen voldoen. 15 smeltcycli garanderen een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding – geschikt voor het smelten in een microgolfoven zonder verlies aan kwaliteit of precisie. Dupliceren met WiroGel M is meer dan 5 keer goedkoper dan met silicone, rekening houdend met de kosten voor het dupliceerapparaat. Kleur afgestemd op een perfect contrast en dus optimale betrouwbaarheid tijdens het werk.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.