Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Vacuümmengen

Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. SmartBox X2
  AMANN GIRRBACH
  1011549
  Prijzen aan het laden
  Het manueel wegen en mengen van gips en water is veel te onnauwkeurig en tijdrovend om te voldoen aan de hoge eisen van het dentaallaboratorium. De Smartbox garandeert niet alleen een constant hoge doseringsprecisie, maar is ook eenvoudig te bedienen en betaalt zichzelf in korte tijd terug. Met de nieuwe doseertechniek wordt het gips als fijn poeder in de mengbeker gestrooid, wat de homogeniteit van het mengsel aanzienlijk verbetert. Voordelen - Tijd-, materiaal- en gipsbesparingen van 20 tot 25 % - Nieuwe, gepatenteerde doseertechniek van het gips - Multifunctionele knop voor een snelle en eenvoudige programmering - Eenvoudige bediening - foutloos werken voor iedereen - Mengverhouding tot op de gram nauwkeurig met één druk op de knop - Geïntegreerde weegschaal voor automatisch of manueel wegen van de dosering - Schoon en stofvrij werken.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Twister evolution staat voor mengtechnologie zonder compromissen. De bediening is intuïtief en de mogelijkheid om reproduceerbare resultaten te verkrijgen met één enkele druk op de knop laat niets te wensen over. De Twister evolution gebruikt een motorpomp voor de vacuümvorming. Inclusief mengbeker. Voordelen - Betrouwbaar mengen van grote hoeveelheden dankzij het roerwerk met een hoog koppel - Intuïtieve programmering en bediening via een groot, goed verlicht display - Het vacuüm, dat ingesteld kan worden van 70 % tot 100 %, voorkomt de vorming van bellen in bepaalde gipsen en dupliceersiliconen.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Vacuümmenger met driestapsfiltersysteem en sterke motor. Het toestel garandeert mengresultaten zonder luchtbellen bij alle gipsen en inbedmassa's. Het grote lcd-scherm zorgt voor een overzichtelijke weergave van alle roerparameters en bevat mer dan 100 individuele programma’s. Inclusief mengbeker.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  De Twister is een compact mengapparaat met eenvoudig te bedienen standaardfuncties en een krachtige motor. Voordelen - Homogene mengresultaten door geoptimaliseerde vacuümmengtechniek - Nagenoeg onderhoudsvrije componenten - Comfortable bediening met één hand door automatische koppeling van de beker - De Twister gebruikt een motorpomp voor de vacuümvorming.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Vacuümmenger met driestapsfiltersysteem, sterke motor, automatische bekerkoppeling en hoogresistente kunststof behuizing. Voor mengresultaten zonder luchtbellen bij alle gipsen en inbedmassa's. Het grote lcd-scherm zorgt voor een overzichtelijke weergave van alle roerparameters.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.