Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Wasapparatuur

Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Met het dompelwasapparaat hotty LED kunnen in slechts enkele seconden vormvaste waskapjes met uniforme dikte gemaakt worden. Temperatuurinstelling in stappen van 1 graad mogelijk d.m.v. folietoetsen. De temperatuurstatus wordt permanent weergegeven op de led-display. Voordelen - Snelle en continue opwarmfase - De permanente compensatie van minieme temperatuurschommelingen zorgt voor een nauwkeurig resultaat - Waskapjes met uniforme dikte dankzij een gelijkmatige verdeling van de temperatuur.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Het intelligente en mobiele alternatief voor de conventionele bunsen-, alcohol- of gasbrander. Een sensor die op metaalhoudende voorwerpen reageert zet het verwarmingsproces in gang. Werken met open vlam is niet meer nodig. De instrumenten of bijvoorbeeld de Guttapercha-pennen zijn vrij van roetpartikels. Voordelen - Verwarmingstijd vergelijkbaar met bunsenbrander - Mobiel en direct gebruiksklaar - Omschakeling bij de handelingen is niet noodzakelijk - Met spoelopening voor instrumenten - Uitgerust met controle-led voor het werkingsverloop - Met beschermkapje voor de afscherming van de spoelopening.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  De Vario E houdt uw modelleerwas op de gewenste temperatuur. Bescherm uw was tegen hoge temperaturen, uw modelleerpunten tegen te hoge mechanische belastingen, en uw model tegen te sterke spanningen. Voordelen - 30 % tijdbesparing door voorverwarmfunctie - Multifunctioneel door drie wasbekkens met aparte regeling - Individuele regeling van de wasconsistentie (van vloeibaar tot taaivloeiend) door traploze temperatuurinstelling van 45 tot 110 °C Details - De permanente temperatuurcontrole met de ingevoerde waarde verschijnt op het led-display - Ook geschikt voor gebruik met lichtuithardende wassen - Ontspannen werken dankzij ergonomische hoogte - Het diepe wasbekken is ideaal voor het onderdompelen van kapjes.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Waxlectric I is het professionele instrument op het vlak van elektrische wasmessen. Het gebruiksconcept is gericht op veiligheid, precisie en gebruiksvriendelijkheid. Voordelen - Gecontroleerde werkprocessen dankzij de tot op een graad nauwkeurige temperatuurinstelling - Rechtstreekse toegang tot de gewenste werktemperaturen via de programmeerfunctie - Hermetisch afgesloten folietoetsenbord Details - Ergonomische toegang tot de handstukken en reservesondes via ingebouwde houders - Directe instelling van de maximum- of minimumtemperatuur - 3-cijferig led-display, zelfs bij daglicht goed afleesbaar - Kleurcodering voor een gecontroleerde sturing van de handstukken.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Waxlectric II is de geavanceerde versie van de elektrische wasmessen die zich richt op veiligheid, precisie en gebruiksvriendelijkheid. Voordelen - Gecontroleerde werkprocessen door op de graad nauwkeurige temperatuurinstelling - Direct oproepen van de gewenste werktemperatuur via de programmeerfunctie - Hermetisch afgesloten folietoetsen Kenmerken In tegenstelling tot de Waxlectric I kan de Waxlectric II met twee handstukken tegelijk bediend worden. Details - Ergonomische toegang tot de handstukken en vervangbare modelleerpunten door de geïntegreerde houders - Directe instelling van de maximale of minimale temperatuur - Led-scherm met 3 karakters, zelfs bij daglicht goed afleesbaar - Beide kanalen kunnen apart ingesteld worden bij de Waxlectric II - Kleurcodering voor een gecontroleerd sturen van de handstukken.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Dit elektrische wasmes is de perfecte introductie tot de rationele wastechniek. Voordelen - Eenvoudige regeling van de temperatuur via een potentiometer - Compacte, ergonomische vormgeving Details - Geen krimp in het model, omdat de was niet oververhit noch verbrand wordt - De technicus concentreert zich meer op het model en minder op de werktuigen en instrumenten.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Dit elektrische wasmes is de perfecte introductie tot de rationele wastechniek. De Waxlectric light II kan met twee handstukken tegelijk bediend worden. Voordelen - Eenvoudige regeling van de temperatuur via een potentiometer - Afzonderlijk regelbare temperatuur - Compacte, ergonomische vormgeving Details - Geen krimp in het model, omdat de was niet oververhit noch verbrand wordt - De technicus concentreert zich meer op het model en minder op de werktuigen en instrumenten.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Uw eigen talent is onontbeerlijk bij het geven van een natuurlijk en fris uitzicht aan een prothese. Met de Waxprofi kunt u dit op een efficiënte manier doen. Ontdek hoe eenvoudig het modelleren van een prothese is geworden. Voordelen - Tijdbesparing van 50 % door de voorverwarmfunctie - Individuele regeling van de wasconsistentie (van vloeibaar tot taaivloeiend) via traploze temperatuurregeling van 40 tot 110 °C - Groot bekkenvolume (120 ml) vermijdt constant bijvullen tijdens het werken Details - Eenvoudige opname van de washoeveelheden door ergonomische hoogte - Zuiver werken door functioneel design van het wasbekken - Het ingebouwde deksel beschermt de was - Geschikt voor gebruik met lichtuithardende wassen.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.