Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Via onze webinars geven onze productspecialisten of een externe referent van één van onze fabrikanten u interessante online opleidingen via uw computer. Onze webinars zijn kostenloos en gaan wekelijks door op vrijdag om 13:30 uur.

Ontdek het programma van deze maand en schrijf hier alvast in: Programma

Wilt u graag een bepaald onderwerp aan bod zien komen tijdens een webinar? Mail uw voorstel naar marketing@arseus-lab.eu

De Arseus Lab Academy biedt een breed scala aan uitdagende opleidingen aan voor zowel de beginnende als de gevorderde tandtechnicus. Voor deze cursussen doen wij een beroep op ervaren collega’s binnen onze organisatie of een externe referent van één van onze hoofdleveranciers. De opleidingen vinden plaats in onze eigen trainingscentra in Waregem en Almere.

Schrijf in via onze inschrijfformulieren en ontvang 2% webshopkorting op het cursusbedrag.

Julie Ameye
marketing@arseus-lab.eu
+32 (0)56 629 585.
Petra Denekamp
info@arseus-lab.nl
+31 (0)36 521 83 30.

Annuleringsvoorwaarden

 1. Algemeen

  1. Arseus Lab behoudt zich het recht voor de cursus bij onvoldoende deelname of onvoorziene omstandigheden niet te laten doorgaan.
  2. Arseus Lab informeert hieromtrent zo spoedig mogelijk. In geval van annulering vanuit Arseus Lab wordt reeds betaald cursusgeld volledig terugbetaald.

  1. Betalingsvoorwaarden

   1. Het cursusbedrag dient 2 weken voor aanvang van de cursus volledig te zijn voldaan.

 1. Annuleringsvoorwaarden

  1. Van zodra u een bevestiging via e-mail van ons ontvangt, bent u definitief ingeschreven. De annuleringsvoorwaarden treden vanaf dat moment in werking.
  2. Annulering dient altijd schriftelijk of via e-mail te gebeuren. Kosteloos annuleren kan tot 4 weken voorafgaand aan de cursus.
  3. In geval van annulering tussen 2 en 4 weken voor aanvang van de cursus is de cursist 25 % van het cursusbedrag verschuldigd aan Arseus Lab.
  4. In geval van annulering tussen 1 en 2 weken voor aanvang van de cursus is de cursist 50 % van het cursusbedrag verschuldigd aan Arseus Lab.
  5. In geval van annulering binnen 1 week voor aanvang van de cursus is de cursist 100 % van het cursusbedrag verschuldigd aan Arseus Lab.
 

3Shape Digital Denture course

Inschrijven Cursusfiche
Germen Versteeg woensdag 26 en
donderdag 27 mei 2021
Dag 1: 10-17u
Dag 2: 9-17u
⦿⦿⦿⊙⊙ Nederlands 13 KRTP

Digitale prothese Vigo met 3Shape / (Basis)

Inschr. 03/06 Cursusfiche
Tom Behaeghel Donderdag 03 juni of
vrijdag 04 juni 2021
9-17u ⦿⦿⦿⊙⊙ Nederlands 7 KRTP

Beheers de Single Central met de One Bake + -methode en MATISSE, de Shade Matching Software / Met e.max Ceram

Inschrijven Cursusfiche
Marat Awdaljan Donderdag 10 en
vrijdag 11 juni 2021
9-18u30 ⦿⦿⦿⦿⊙ Nederlands 16 KRTP