Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Overige

Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Tweecomponentencomposiet voor spanningsvrije verbindingen, bv. tussen secundaire kronen en tertiaire frames, rechtstreeks in de mond of op het model.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Zelfuithardende bevestigingscomposiet voor de bevestiging van indirecte restauraties. Dit universele kleefmiddel is geschikt voor diverse dentaalmaterialen: zirkoniumoxide, porselein, composiet, titanium, edelmetaal- en edelmetaalvrije legeringen. Steeds te gebruiken in combinatie met CEKA Multi Primer. Typische toepassingen: kleven van titaanbasissen, van cilinders in implantaatconstructies en van attachementen.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
 4. Prijzen aan het laden
  De Dyna WR magneten worden vervaardigd op zeer nauwkeurige computer gestuurde CAM-draaibanken. Hierdoor kan de magneetomhulling uitgevoerd worden in een gehard chirurgisch staal zodat slijtage wordt voorkomen. Lekkage is uitgesloten door de toepassing van de nieuwste laserlas-technieken. De toegepaste materialen garanderen een permanente magnetische retentie.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Laag model
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Hoog model
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  Labostiften uit transparante kunststof. Uitsluitend voor gebruik in het laboratorium.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.