Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Stomen

Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Het Biosteam Center beschermt uw gezondheid en het milieu. Het absorbeert schadelijke producten zoals stof en aerosol die tijdens het reinigen van objecten ontstaan. De stoom die vrijkomt wordt geabsorbeerd en slaat neer tegen de achterzijde van het apparaat en wordt opgevangen in het speciale filter, waar de schadelijke stoffen achterblijven. Dankzij de heldere verlichting heeft u zeer goed zicht op uw werk. Kenmerken - Schone werkomgeving - Heldere led-werklamp - Aan beide zijden te gebruiken waterafvoerstop - Manueel inschakelen of met voetpedaal - Geruisloze afzuiging - Makkelijk te vervangen filtereenheden.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  RVS afspatbak voor de stoomreiniger.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden

  Voor het schoonmaken, uitkoken en ontvetten. Met elektronische besturing voor de automatische bewaking en regulering van temperatuur, druk en waterpeil. Handmatige wateraanvoer via interne voorraadtank. Water kan tijdens het lopende proces worden bijgevuld.
  Voordelen
  - Snelle opwarmtijd, na ca. 4 tot 5 minuten klaar voor gebruik
  - Droge en natte stoom traploos regelbaar
  - Probleemloze verwijdering van kalkslib via aftapkraan


  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Automatische waterontharder. Met de Delimer Comfort kan leidingwater eenvoudig ontkalkt worden zonder dure vervanging van cartridges, zodat u kostbare reparaties door kalkaanslag kunt voorkomen. Door de combinatie van ionenwisselaar en onthardingszout wordt hard water tot 50 % onthard en worden afzettingen in het apparaat voorkomen. Het semi-automatische regeneratieproces zorgt voor een volledig ongecompliceerde werking. Handmatige wateronttrekking is optioneel verkrijgbaar, als onthard water ook voor andere apparaten in uw laboratorium wordt aanbevolen. De Delimer Comfort kan in enkele stappen rechtstreeks worden aangesloten op zelfvullende stoomreinigers, bijv. de Tronada.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  De conventionele handmatige reiniging van afdruklepels en retentieplaten is zeer arbeidsintensief. De volautomatische reinigingsmachine DTC Economy doet dit werk in recordtijd. De reiniger kan 25 afdruklepels in twee minuten en 50 retentieplaten in één minuut reinigen, zonder voorbereiding, met alleen leidingwater. De afdruklepels met alginaat of silicone en de articulatorplaten met gips kunnen gewoon in de trommel worden geplaatst. Belangrijkste kenmerken - Reinigingsunit onder druk voor perfect gereinigde metalen of kunststof afdruklepels en kunststof retentieplaten - Tijdbesparend: volledig geautomatiseerde reiniging zonder voorbehandeling - Volledige verwijdering van resten zoals alginaat, siliconen of vergelijkbaar materiaal van afdruklepels en gipsresten van afdruktegen - Gebruiksvriendelijke bediening - Optimale resultaten met slechts één druk op de knop - Permanente watertoevoer - gewoon een waterleiding aansluiten - Snelle en eenvoudige installatie - Duurzaam en zuinig: het systeem gebruikt alleen koud water voor de reiniging zonder toegevoegde reinigingsmiddelen - Geen kosten voor dure chemicaliën - Schoon afvalwater dankzij hoogwaardige filtratie: alginaat-, silicone- en gipsresten worden opgevangen in een opvangbak
  Lees verder
 6. Steamer X3
  Amann Girrbach
  1011715
  Prijzen aan het laden
  Universeel stoomapparaat voor dentale toepassingen. Met een tankinhoud van 3,7 liter en een stoomdruk van 4,0 bar.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden

  Stoomreiniger voor het reinigen van kleine, tandheelkundige objecten en instrumenten en voor gericht gebruik op grotere objecten. Vet, kleefwas, afbijtmiddelen, diverse verontreinigingen en adhesieven worden zacht en grondig verwijderd, zonder gebruik van chemicaliën. Door het compacte design neemt de Steamy Mini weinig plaats in, waardoor dit toestel geschikt is voor kleine labs en ruimtes met meerdere werkplekken.


  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden

  Deze stoomreiniger met hogere dampdruk van 6 bar en de verzadigde natte stoom zorgen voor een nog betere reiniging. De Supersteam heeft bovendien een warmwaterfunctie voor het verwijderen van kleefwas, waarna de objecten gedroogd kunnen worden met perslucht. Voor reiniging met een gewone stoom- of warmwaterstraal zijn er diverse opzetstukken met verschillende diameters verkrijgbaar.


  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Stoomapparaat met niveau voor droge en natte stoom. Optimaal geschikt voor verwijdering van vetfilm, was- en polijstrestanten. Met vaste wateraansluiting. Voordelen - Hoge veiligheid dankzij vaste verbindingen van koperbuis - Isolatie van het spuitpistool voorkomt de verwarming van het handstuk - Vaste wateraansluiting met tussengeschakeld patroon voor volledige ontzilting minimaliseert effectief de verkalking - Corrosiebestendige behuizing van edelstaal en kunststof.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  De stoomreiniger met hogere dampdruk van 6 bar en de verzadigde natte stoom zorgen voor een nog betere reiniging. De Tronada heeft bovendien een warmwaterfunctie voor het verwijderen van kleefwas, waarna de objecten gedroogd kunnen worden met perslucht. Via het Luer-Lock-verbindingsstuk worden de reinigingsborsteltjes snel op het stoompistool bevestigd. Het apparaat bevat een geïntegreerde pomp die het toestel automatisch vult en zo een continue werking verzekert. Het wordt aanbevolen om gedemineraliseerd water voor de dampstraler te gebruiken of om de waterontharder Delimer aan te sluiten tussen het toestel en de waterleiding. Een handige steun voor bevestiging aan de muur is optioneel verkrijgbaar.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.