Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Kleven

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 36

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Ultraopaak, sterk maskerend en duaal uithardend bevestigingscomposiet voor implantaatgedragen protheses.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Ultraopake, sterk maskerende, duaal uithardende bevestigingscomposiet voor implantaatgedragen protheses. Voor de definitieve, adhesieve bevestiging van (pijler)kronen en mesostructuren op een gekleefde titaanbasis en individuele abutments uit titanium of zirkoniumdioxide. Voor iedere composiet is er een specifiek kleefmiddel voor een sterke hechting tussen de restauratie en het abutment. Inhoud 5 ml VITA ADIVA IA-CEM Ultra opaque 15 x VITA ADIVA T-Mixer 1:1 6 ml VITA ADIVA CERA-ETCH 5 ml VITA ADIVA C-PRIME 5 ml VITA ADIVA ZR-PRIME 25 x VITA ADIVA Microbrush 12 x VITA ADIVA Mixing Trays.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Tweecomponentencomposiet voor het fixeren van attachementen.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Universeel te gebruiken hechtmiddel op keramiek, hybride keramiek, composiet en metaal.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Eugenolvrij bevestigingscement voor de tijdelijke bevestiging van indirecte restauraties. Het is volledig compatibel en veilig voor gebruik met acrylharsmaterialen. Freegenol is biocompatibel met de tandstructuur en het zachte weefsel, gebruiksvriendelijk en krijgt na menging een gladde, crèmeachtige consistentie. Indicaties Tijdelijke bevestiging van indirecte restauraties. De uithardingstijd kan worden aangepast aan uw behoeften: - meer basis, snellere uitharding - minder basis, tragere uitharding Voordelen - Eugenolvrij, geen negatieve invloed op de polymerisatie van kunstharsen - Consistentie kan worden aangepast - Gemakkelijk te verwijderen van kronen en stompen - Speciaal reinigingsmateriaal inbegrepen.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Duaal uithardend adhesief bevestigingscement dat gegarandeerd een sterke hechting biedt op alle substraten, voor alle indicaties, zonder compromissen.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  De etsgel wordt gebruikt om retentieve hechtvlakken op volledig keramische restauraties te creëren, ter voorbereiding van de plaatsing van de restauratie. De gel versterkt het adhesieve effect tussen bevestigingscomposiet en keramisch hechtoppervlak. Inhoud 5 ml IPS Ceramic Etching Gel 30 g neutralisatiepoeder 1 doseerlepel.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Zorgt voor een aanzienlijk sterkere hechting tussen het bevestigingscomposiet en het keramische oppervlak.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Zelfetsende glaskeramische primer die de voorbehandelingstijd van dentale restauraties verkort. Met deze keramische eencomponentenprimer kan men glaskeramische oppervlakken in één stap etsen en silaniseren.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Universele primer voor alle restauratiematerialen.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Zelfuithardende bevestigingscomposiet, met optie lichtuitharding, voor het adhesief bevestigen van indirecte restauraties van silicaat- en oxidekeramiek (bijv. IPS e.max), metaal en metaalkeramiek alsook composiet.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Zelfuithardende bevestigingscomposiet, met optie lichtuitharding, voor het adhesief bevestigen van indirecte restauraties van silicaat- en oxidekeramiek (bijv. IPS e.max), metaal en metaalkeramiek alsook composiet.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Multilink Automix is een bevestigingscomposiet voor het adhesief bevestigen van indirecte restauraties van silicaat- en oxidekeramiek (bijv. IPS e.max), metaal en metaalkeramiek alsook composiet. Het materiaal heeft een sterke hechting, zowel duaal uithardend als zelfuithardend. Inhoud Automixspuitje à 2,5 g 5 mengtips.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Zelfuithardende bevestigingscomposiet voor extraorale definitieve aanhechting van keramiekstructuren op hun onderstructuur. Inhoud: 1 x 9 g Multilink Hybrid Abutment bevestigingscomposiet 15 Mengcanules, zwart.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Zelfetsende, zelfuithardende tweecomponentenprimer.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Aanvullende bakpasta voor de ondersteuning van volledig keramische restauraties tijdens het bakken en kristalliseren. De pasta wordt gebruikt om de restauraties te stabiliseren en te fixeren op de steunpennen van siliciumnitride of direct op de bakgoeddrager van siliciumnitride. Gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen na het bakken.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 36

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.