Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

COMPOSIETEN / K&B KUNSTSTOF

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 89

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Hechtmiddel voor een optimale verbinding van metaallegeringen met composiet en bevestigingscement op basis van composiet. Voordelen - Verbetert de hechting aan edele en niet-edele metalen - Extra- en intraoraal toe te passen - Wordt direct op het opgeruwde metaal aangebracht.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
 3. Prijzen aan het laden
  Lichtuithardend adhesief dat de inhibitielaag herstelt voor een betrouwbare hechting tussen composietlagen. Het zorgt ook voor een betrouwbare hechting bij de individualisering van kunsttanden en prothesen van acrylhars wanneer gebruik wordt gemaakt van het GC Gradia en GC Gradia Gum Shades microhybride composietsysteem. Indicaties - Oppervlaktebehandeling voor microgevuld kunsthars (MFR) of microgevuld hybride kunsthars (GC Gradia, Gradia Gum Shades) voorafgaand aan cementatie- of reparatiewerkzaamheden. - Oppervlaktebehandeling van acrylhars voorafgaand aan reparatiewerkzaamheden Voordelen - Gemakkelijk aan te brengen met een penseel - Gemakkelijk en snel te verwerken - Herstelt de inhibitielaag - Betrouwbaar hechtmiddel voor composiet.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  De lichtuithardende pastaopaker dekt kroon- en brugwerk netjes af en geeft een goede basiskleur voor de verblending.
  Lees verder
 5. Espe Sil 8 ml
  3M Espe Dental
  1026379
  Prijzen aan het laden
  Vormt een silaanlaag op het gesilicatiseerde oppervlak en brengt de chemische verbinding met de opaker tot stand.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Universeel restauratief composiet met uitzonderlijke sterkte en weerstand voor langdurige esthetische restauraties. Het hoge gehalte aan ultrafijne bariumdeeltjes en de volledig bedekkende silaancoatingtechnologie (FSC) van GC geven G-aenial Universal Injectable uitzonderlijke sterkte. Dankzij deze uitstekende eigenschappen is G-aenial Universal Injectable geïndiceerd voor alle klassen holtes zonder een toplaag. Het wordt ook gekenmerkt door een hoge radiopaciteit van 252% - ideaal voor de opvolging van uw restauraties en de eenvoudige diagnose van eventuele secundaire cariës. Dankzij de unieke hoge thixotrope viscositeit kan het worden aangepast aan elke klinische situatie: het materiaal valt niet tijdens het aanbrengen en heeft goede vloei-eigenschappen bij gebruik met instrumenten. Bovendien wordt de toepassing vergemakkelijkt door het feit dat deze niet aan de top blijft kleven.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  De lange naald van de doseertips kan eenvoudig worden gebogen door zachtjes met uw vingers te drukken. Dit geeft u probleemloze toegang tot moeilijk bereikbare achterste holtes.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Een lichtuithardende en modelleerbare composiet voor tijdelijke kronen en bruggen, uitgevoerd in een enkelvoudig component. Indicaties Vervaardigen van tijdelijke kronen, bruggen, inlays en onlays Voordelen - Rechtstreeks modelleren in de mond zonder mengen of afdrukname vooraf - Voor 60 inlays of 30 kronen van gemiddelde grootte - Verwerkings- en uithardingstijden worden bepaald door de gebruiker - Eenvoudig uit de mond te verwijderen - Hoge slijtvastheid met verwaarloosbaar breukrisico - Composietmateriaal zonder exothermische warmte, geur of chemische irritatie.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  GRADIA CORE is een ideaal systeem voor het in één zitting bevestigen van stiften en esthetisch opbouwen van stompen. Voordelen • Eenvoudige hechting met een beperkt aantal stappen: het GC Gradia Core zelfetsende duaal uithardend hechtingssysteem kan eenvoudig in één stap worden aangebracht. • Handig dispenser- en cartridgesysteem: dankzij de zeer kleine tip kan het materiaal nauwkeurig gedoseerd worden zonder materiaalverlies. • Eén materiaal om te cementeren en de stomp op te bouwen: met een aangepaste viscositeit en aangepast thixotroop gedrag vloeit GC Gradia Core onder druk tijdens het cementeren van de stift, maar blijft staan tijdens het opbouwen van de stomp. • Snijgevoel vergelijkbaar met dentine: dankzij de vulmiddelen voelt het materiaal aan als natuurlijk dentine tijdens het prepareren. De afwerking wordt gemakkelijker met een strakke en gladde overgang tussen tandstructuur en stompmateriaal. • Werk in uw eigen tempo: GC Gradia Core biedt ideale verwerkings- en uithardingstijden zowel bij lichtuitharding als bij duaal-uitharding. Een doeltreffende initiële uitharding betekent dat de afwerking al 5 minuten na het aanbrengen kan beginnen. • Radiopaciteit: GC Gradia Core is op unieke wijze zeer geschikt voor röntgenonderzoek en heeft een radiopaciteit die hoger ligt dan die van glazuur. Inhoud 1 GC Gradia Core-kit 1 Cartridge Dispenser
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  GRADIA CORE is een ideaal systeem voor het in één zitting bevestigen van stiften en esthetisch opbouwen van stompen. Voordelen • Eenvoudige hechting met een beperkt aantal stappen: het GC Gradia Core zelfetsende duaal uithardend hechtingssysteem kan eenvoudig in één stap worden aangebracht. • Handig dispenser- en cartridgesysteem: dankzij de zeer kleine tip kan het materiaal nauwkeurig gedoseerd worden zonder materiaalverlies. • Eén materiaal om te cementeren en de stomp op te bouwen: met een aangepaste viscositeit en aangepast thixotroop gedrag vloeit GC Gradia Core onder druk tijdens het cementeren van de stift, maar blijft staan tijdens het opbouwen van de stomp. • Snijgevoel vergelijkbaar met dentine: dankzij de vulmiddelen voelt het materiaal aan als natuurlijk dentine tijdens het prepareren. De afwerking wordt gemakkelijker met een strakke en gladde overgang tussen tandstructuur en stompmateriaal. • Werk in uw eigen tempo: GC Gradia Core biedt ideale verwerkings- en uithardingstijden zowel bij lichtuitharding als bij duaal-uitharding. Een doeltreffende initiële uitharding betekent dat de afwerking al 5 minuten na het aanbrengen kan beginnen. • Radiopaciteit: GC Gradia Core is op unieke wijze zeer geschikt voor röntgenonderzoek en heeft een radiopaciteit die hoger ligt dan die van glazuur. Inhoud 1 GC Gradia Core Cartridge 10 ml (20 g) 1 zelfetsende adhesief A 3 ml 1 zelfetsende adhesief B 1,5 ml 20 Automix-tips 20 endodontische fijne tips 1 dappenplaatje 1 houder met 25 microtippenselen
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Diamantpolijstpasta voor composieten en porselein. Geeft een hogere glans aan alle directe en indirecte composietrestauraties, voor een nog esthetischer resultaat. Voordelen - Superfijne diamantdeeltjes (1 μm) bieden de hoogste effectiviteit in korte tijd - Perfect glanzend oppervlak voor prachtige resultaten - Voorkomt op doeltreffende wijze aanhechting van plaque en verkleuring - Kan gemakkelijk met warm water worden afgespoeld - Frisse muntsmaak.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Opbouwcomposiet voor tandvlees, integraal onderdeel van het Gradia-systeem.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
 14. Prijzen aan het laden
  Set met accessoires voor het modulaire composietsysteem voor indirecte restauraties Inhoud 10 ml air barrier 5 ml separator 5 ml die hardener 3 ml modelleervloeistof 1 kleursleutelset 3 ml Ceramic Primer II-hechtmiddel 5 ml Metalprimer Z-hechtmiddel 6 ml Acrylic Primer-hechtmiddel 2 g DiaPolisher diamantpolijstpasta 10 opzetpenselen rond, nr. 1 10 opzetpenselen vlak, nr. 1 2 penseelhouders (ivoorkleurig, wit) 1 penseel nr. 7 1 mengblok nr. 22.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Creëert een luchtbarrière voor een volledige uitharding van het composietoppervlak en voorkomt de inhibitielaag.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Verhardt na het aanbrengen op de stomp met behoud van het oppervlak tijdens de vervaardiging van inlays, jacketkronen, enz.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 89

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.