Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Overige

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 35

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Transparante, conische moffelring en sokkel voor een eenvoudig plaatsen en verwijderen van objecten in alle courante perseenheden.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Dit moffelinlegsel is niet van keramische vezels, maar van glazige (amorfe) calcium-silicaatvezels gemaakt. De vezels zijn biologisch afbreekbaar. De ingeademde stofdeeltjes worden in slechts enkele dagen in de long opgelost en door het lichaam afgescheiden. Te gebruiken tot 1000 °C. Gelijkwaardig met het traditionele keramiekvlies.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Zelfklevende transparante kunststof tape voor moffelvrij dupliceren.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Durofluid wordt koud gebruikt en dringt bijzonder goed in het oppervlak van de duplicaatmodellen tijdens het uitharden. De modellen worden hard en glad.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Moffelringliner
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Voor Millenium, Neutrodyn-Easyti, Century, Ally en Stellor gietapparaten. Voor opbaklegeringen/NEM.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
 8. Prijzen aan het laden
 9. Prijzen aan het laden
  Te gebruiken in combinatie met CL-IG of IM of I95 of IQ en EC. Voor het reduceren van oxides bij het gieten van PFM-legeringen in een keramische smeltkroes.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Grafietvrije, fosfaatgebonden precisie-inbedmassa voor de vervaardiging van Cr-Co- of edelmetaalframes. Direct te gebruiken bij de eindtemperatuur, geschikt voor dupliceersilicones.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Grafietvrije, fosfaatgebonden inbedmassa voor de frametechniek met behulp van Rapid Prototyping en ook voor gefreesde onderstructuren van was en kunststof. Geschikt voor snelle opwarming en het gieten van alle CrCo-framelegeringen (uitgezonderd titanium). Voordelen - Goede pasvorm - Schone gietobjecten - Gladde oppervlakken
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  De Inlay Pin Pro bestaat uit vier hittebestendige, waaiervormige draden die geschikt zijn voor baktemperaturen tot 1.200 °C. De pennen zijn speciaal ontworpen voor volkeramische inlays, maar kunnen ook worden gebruikt voor Table Tops en metalen kronen. De fijne draden zijn aan de sokkelpen gelaserlast en kunnen gemakkelijk in elke positie worden gebracht door ze te buigen. De afgewerkte inlay wordt geglazuurd en op de dragerpen geplaatst.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Het IPS-moffelsysteem bestaat uit een moffelmal en een moffelbasis en wordt gebruikt om de gemodelleerde restauraties van een gietkanaal te voorzien. De 100 g- en 200 g-moffels worden gebruikt voor IPS e.max Press, ZirPress en InLine PoM. Het moffelsysteem à 300 g wordt enkel gebruikt voor IPS ZirPress en IPS InLine PoM.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Herbruikbare siliconering voor het inbedden van IPS Empress- en IPS e.max-restauraties. Makkelijk schoon te maken onder stromend water.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Deze tandenzeef met 14 compartimenten maakt een eenvoudige reiniging van kunststoftanden mogelijk door middel van een stoomstraalreiniger of wasuitspatapparaat. Door de tandopstelling wordt verwisselen van de tanden vrijwel vermeden. Met de speciale kleurcodes kunnen de zeven eenvoudig worden toegewezen aan specifieke werkstukken. Voordelen - Eenvoudig te gebruiken - Thermostabiele kunststof - Tijdbesparend
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Speciale lak voor de modelgiettechniek. Voor het gladmaken, verharden en verkleven van het modeloppervlak. Makkelijk aan te brengen door opspuiten, vervangt het dompelbad.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 35

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.