Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Kunststof systemen

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  De IvoBase-cuvetteset bestaat uit een cuvette met afsluitklemmen en alle toebehoren nodig voor het inbedden. Inhoud 1 cuvette 2 afsluitklemmen 1 cuvettedeksel 1 centreerinzetstuk 1 kanaalvormer „vol“ 1 kanaalvormer „half“ 1 uitbedhulp.
  Lees verder
 2. IvoBase HI kit
  Ivoclar Vivadent
  1004235
  Prijzen aan het laden
  IvoBase High Impact verenigt de kwalitatieve voordelen van een warmuithardend polymeer met de verwerkingskenmerken van een zelfuithardend polymeer en creëert zo een nieuwe categorie kunststoffen voor prothesebases. Het materiaal op basis van PMMA wordt verwerkt in de IvoBase Injector. Voldoet aan EN ISO 20795-1. Voordelen Zeer slag- en breukvast materiaal Zeer nauwkeurige pasvorm dankzij compensatie van krimp Zeer laag resterend monomeergehalte van
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Autopolymerisaat op PMMA-basis in voorgedoseerde capsules. Combineert de kwalitatieve voordelen van een warmpolymerisaat met de verwerkingsvoordelen van een autopolymerisaat. Voor totale, partiële, combinatie-, hybride en implantaatgedragen prothesen, rebasings en reparaties. Voordelen Heel laag restmonomeergehalte Zeer nauwkeurige pasvorm en goede zuigkracht van de prothesen door krimpcompensatie Uitstekende hechting op kunststofelementen door polymerisatie met druk en warmte Basale oppervlakteglans voor minder slijmvliesirritaties Geen huidcontact met monomeer Polymerisatietijd: 35 minuten Inhoud 20 capsules, 22 wascomponenten, 22 trechters, 22 beluchtingsfilters, 1 spatel, 60 ml separeermiddel.
  Lees verder
 4. IvoBase injector
  Ivoclar Vivadent
  1004258
  Prijzen aan het laden
  Systeem voor een volledig geautomatiseerd en gecontroleerd injectie- en polymerisatieproces van IvoBase- en SR Ivocap-kunststoffen. De chemische krimp van de kunststof wordt tijdens de polymerisatie volledig gecompenseerd – dankzij de gepatenteerde temperatuurcontrole in de kolf en het verwarmingstoestel. Zo kunnen zeer nauwkeurig passende en precieze bases voor protheses worden vervaardigd. Voordelen ‘All-in-one’-injector, snelle en gemakkelijke inbedrijfstelling mogelijk Gecontroleerde polymerisatiekrimp voor een optimale pasvorm Geen water- en persluchtaansluiting nodig (plug and play) Compact, modern en ergonomisch design; heeft slechts weinig plaats nodig OSD-indicator: actuele bedrijfsstatus vanaf grote afstand zichtbaar RMR-toets voor een duidelijke reductie van het resterende momomeergehalte USB-aansluiting voor software-updates via pc/internet Directe verwarming van de kolf zonder waterbad zorgt voor een polymerisatie zonder stoom Zeer servicevriendelijk en gemakkelijk vervangen van verwarmingselementen door verwijderbare deksel Veelzijdige injector met diverse Ivoclar Vivadent- en reserveprogramma’s Inhoud 1 x IvoBase Injector 1 x stroomkabel 1 x USB downloadkabel 2 x cuvetteset 1 x thermische handschoen 1 x temperatuurcontroleset 1 x garantiekaart 1 x handleiding Diverse toebehoren.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
 6. Prijzen aan het laden
 7. Prijzen aan het laden

  Voorgevormde wascomponenten, speciaal ontwikkeld voor het IvoBase-systeem.


  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
 9. Prijzen aan het laden
  SR Ivocap Clear wordt gebruikt voor de vervaardiging van harde opbeetplaten, orthodontische apparaten of transparante gehemelteplaten voor gebitsprotheses. Het materiaal voldoet aan EN ISO 20795-1. Voordelen Hoge transparantie Ook polymeriseerbaar in de IvoBase Injector Inhoud 50 x 20 g poeder 50 x 30 ml vloeistof 100 trechters 50 rondellen 100 prothesezakjes.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Voor gebruik met het Palajet-injectieapparaat. Inhoud 20 cilinderinzetstukken + 20 deksels.
  Lees verder
 11. SR Ivocap cuvette
  Ivoclar Vivadent
  1004253
  Prijzen aan het laden
  De speciale inzetstukken voor het isoleren van warmte zorgen ervoor dat het materiaal tijdens de polymerisatie elastisch blijft.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden

  Het voorgedoseerde SR Ivocap High Impact-basismateriaal voor protheses heeft een constante kwaliteit, omdat het in de Cap Vibrator tot een zuivere, homogene consistentie wordt gemengd.

  Dankzij een slagvastheid die 25% hoger ligt, is de kwaliteit van SR Ivocap High Impact aanzienlijk verbeterd in vergelijking met zijn voorganger.

  Voordelen
  - Zeer slag- en breukvast materiaal voor een stabiele prothesebasis op implantaten
  - Nauwkeurige pasvorm zonder beetverhoging
  - Opmerkelijke hechting aan kunststofelementen
  - Uitstekende polijstbaarheid
  - Beproefde injectietechniek

  Inhoud
  50 x 20 g SR Ivocap Polymer
  50 x 30 ml SR Ivocap Monomer
  100 trechters
  50 rondellen
  100 prothesezakjes


  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden

  Het voorgedoseerde SR Ivocap High Impact-basismateriaal voor protheses heeft een constante kwaliteit, omdat het in de Cap Vibrator tot een zuivere, homogene consistentie wordt gemengd. Dankzij een slagvastheid die 25 % hoger ligt, is de kwaliteit van SR Ivocap High Impact aanzienlijk verbeterd in vergelijking met zijn voorganger. Voordelen - Zeer slag- en breukvast materiaal voor een stabiele prothesebasis op implantaten - Nauwkeurige pasvorm zonder beetverhoging - Opmerkelijke hechting aan kunststofelementen - Uitstekende polijstbaarheid - Beproefde injectietechniek
  Inhoud: 50 capsules met telkens 20 g polymeer en 30 ml monomeer; 100 trechters; 50 rondellen en 100 prothesezakjes


  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  SR Ivocap Clear wordt gebruikt voor de vervaardiging van harde opbeetplaten, orthodontische apparaten of transparante gehemelteplaten voor gebitsprotheses. Het materiaal voldoet aan EN ISO 20795-1. Voordelen - Hoge transparantie - Ook polymeriseerbaar in de IvoBase Injector Inhoud 50 x 20 g poeder 50 x 30 ml vloeistof 100 trechters 50 rondellen 100 prothesezakjes.
  Lees verder
 15. SR Ivocap Plus HI
  Ivoclar Vivadent
  1004215
  Prijzen aan het laden
  Het voorgedoseerde SR Ivocap High Impact-basismateriaal voor protheses heeft een constante kwaliteit, omdat het in de Cap Vibrator tot een zuivere, homogene consistentie wordt gemengd. Het materiaal voldoet aan ISO EN 1567. Voordelen - Zeer slag- en breukvast materiaal voor een stabiele prothesebasis op implantaten - Nauwkeurige pasvorm zonder beetverhoging - Opmerkelijke hechting aan kunststofelementen - Uitstekende polijstbaarheid - Beproefde injectietechniek Inhoud 50 x 20 g poeder 50 x 30 ml vloeistof 100 trechters 50 rondellen 100 prothesezakjes.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.