Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Hygiëne

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Mondverzorgingsgel met chloorhexidine, fluoride en xylitol. De geoptimaliseerde verzorgingsformule van Cervitec Gel beschermt de tanden, tandvlees, peri-implantaat weefsel en slijmvlies met nog meer efficiëntie. Het voorkomt ontstekingen en verfrist de adem. Cervitec Gel kan worden toegepast in-kantoor of thuis en het versterkt het effect van de professionele behandeling met de beschermende lak Cervitec F of Cervitec Plus. Toepassing - Ter preventie van ontstekingen van het tandvlees, de slijmvliezen van de mond en het peri-implantaire weefsel - Als ondersteuning tijdens de behandeling van patiënten met ontstekingen, zoals gingivitis, mucositis, parodontitis, peri-implantitis of prothesestomatitis - Bij verhoogde kiemgetallen Voordelen - 0,2 % chloorhexidine + 900 ppm fluoride + provitamin D-panthenol + xylitol - Soepele consistentie - Prettige smaak - Krachtige combinatie voor de behandeling van het tandvlees, het peri-implantaire weefsel, de slijmvliezen van de mond en het gebit - Optimale verdeling oppervlakken - Aanvullende behandeling bij de professionele zorg
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Voor de dagelijkse reiniging van protheses, beugels of splints. Met een frisse mentholsmaak.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Mengpistool 1:1/2:1 met comfortabel ontwerp. Minder druk nodig. Robuuste constructie.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Gel voor de dagelijkse hygiëne van beugels of gebitsprotheses. Alleen voor uitwendig gebruik.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Voor wekelijkse hygiëne. Verwijdert hardnekkige aanslag van beugels of gebitsprotheses. Alleen voor uitwendig gebruik.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Ecosym tandpasta bevat geen schurende ingrediënten en zorgt voor een schoon en fris resultaat. Deze tandpasta is geschikt voor dagelijks gebruik.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
 8. Prijzen aan het laden
  Milde waslotion voor huid en handen, voor gebruik met het Hygocaresysteem. Vrij van alkali en zeep, dermatologisch getest. Bevat huidverzorgende en rehydraterende stoffen.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden

  Gebruiksklaar, alkalisch reinigingsmiddel voor het verwijderen van hardnekkige verkleuringen veroorzaakt door nicotine, thee en koffie van uitneembare gebitsprothesen. Achteraf te gebruiken buiten de SYMPRO gebitsreiniger.


  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden

  Gebruiksklare, zure reinigingsvloeistof voor gebruik met het SYMPRO-reinigingsapparaat voor kunstgebitten. Snelle en betrouwbare verwijdering van veelvoorkomende afzettingen zoals tandsteen en tandplak.


  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden

  Reinigingspoeder voor gebruik in combinatie met het SYMPRO prothesereinigingssysteem.
  20 x 20 g poeder + 20 x 4,5 g neutralisator


  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Wateroplosbaar reinigingsmiddel voor het verwijderen van harsresten op 3D-geprinte componenten. Voor gebruik in het Imprimo Clean reinigingsapparaat of ultrasone reinigingsapparaten. Ultrafiltreerbaar, niet explosief. Tot wel vijf keer grotere reinigingscapaciteit dan isopropanol.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Voor volwassenen en kinderen vanaf ± 10 jaar. Filamenten: Extra-soft, soft en medium, 4 rijen. De specifieke positionering van de tufts zorgt voor optimale reiniging. Kop: Compact. De ergonomische vormgeving zorgt voor goede bereikbaarheid. Steel: Lang, met een smalle hals en een rubber dopje aan het uiteinde.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Een gebruiksklaar, pre-procedureel mondspoelmiddel met 1,5 % gestabiliseerde waterstofperoxide. Door de patiënt vooraf 30 tot 60 seconden te laten spoelen met Cavex Oral Pre Rinse wordt de kans op contaminatie met virussen, waaronder het coronavirus, sterk verminderd. Cavex Oral Pre Rinse bevat een bioadhesief voor de juiste viscositeit en schuimconditie. De toegevoegde erythritol heeft een antibacteriële werking en versterkt het reinigende effect. De toevoeging van glycerine werkt een droge mond tegen. Prettige, lichtzoete mint smaak die het spoelen voor de patiënt prettig maakt. Kenmerken - Bevat 1,5 % gestabiliseerde waterstofperoxide (doodt virussen, o.a. COVID-19) - Direct klaar voor gebruik - Al effectief bij 30-60 seconden spoelen - Patiëntvriendelijk door de prettige smaak - Inhoud van 500 ml voor zo’n 50 doseringen - Fles voorzien van geïntegreerde doseerbeker
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Voor het reinigen van volledige en partiële protheses. Filamenten zijn hard. De taps toelopende zijde is voor reiniging van de binnenkant van de prothese en de rechte zijde is voor de buitenkant.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Tandenborstel voor eenmalig gebruik, voorzien van frisse tandpasta, gebruiksklaar.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.