Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Dupliceerkuvet

Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Transparante gietcuvette.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Professionele cuvette met transparant kunststof bovengedeelte, roestvrij stalen bodemplaat en geïntegreerd bodemgedeelte voor het uitkoken, incl. kanaalstaafjes, ø 8 mm.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
 4. Prijzen aan het laden
  Voor partiële prothesen. Geringe warmtegeleiding voor een spanningsvrij afkoelen van de dupliceermassa. Twee in het deksel van de cuvette geïntegreerde wiggen voorkomen rotatie en zorgen ervoor dat de vorm goed in de cuvette teruggeplaatst wordt. De Kombi-dupliceercuvetten zijn perfect aangepast aan de Bego-moffelvormers.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
 6. Prijzen aan het laden
 7. Prijzen aan het laden
  Cuvette voor de vervaardiging van twee totale protheses tegelijk.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
 9. Prijzen aan het laden
 10. Prijzen aan het laden
  Een nauwkeurige reproductie, materiaalbesparing, vormstabiliteit en gebruiksgemak vormen de kenmerken van het Wirosil-dupliceercuvettesysteem dat bestaat uit: - de sokkel waarop het model staat; - de manchet die optimaal aangepast is aan boven- en onderkaakmodellen; - het stabilisatie-element dat bepalend is voor de precisie na het wegnemen van het meestermodel; - drie verwisselbare gehemelte-inzetelementen die de afdrukprecisie verhogen en door hun flexibele positie voor een heel zuinig gebruik van silicone zorgen.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.