Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Overige

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 27

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Hechtmiddel voor een optimale verbinding van metaallegeringen met composiet en bevestigingscement op basis van composiet. Voordelen - Verbetert de hechting aan edele en niet-edele metalen - Extra- en intraoraal toe te passen - Wordt direct op het opgeruwde metaal aangebracht.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
 3. Espe Sil 8 ml
  3M Espe Dental
  1026379
  Prijzen aan het laden
  Vormt een silaanlaag op het gesilicatiseerde oppervlak en brengt de chemische verbinding met de opaker tot stand.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Universeel restauratief composiet met uitzonderlijke sterkte en weerstand voor langdurige esthetische restauraties. Het hoge gehalte aan ultrafijne bariumdeeltjes en de volledig bedekkende silaancoatingtechnologie (FSC) van GC geven G-aenial Universal Injectable uitzonderlijke sterkte. Dankzij deze uitstekende eigenschappen is G-aenial Universal Injectable geïndiceerd voor alle klassen holtes zonder een toplaag. Het wordt ook gekenmerkt door een hoge radiopaciteit van 252% - ideaal voor de opvolging van uw restauraties en de eenvoudige diagnose van eventuele secundaire cariës. Dankzij de unieke hoge thixotrope viscositeit kan het worden aangepast aan elke klinische situatie: het materiaal valt niet tijdens het aanbrengen en heeft goede vloei-eigenschappen bij gebruik met instrumenten. Bovendien wordt de toepassing vergemakkelijkt door het feit dat deze niet aan de top blijft kleven.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  De lange naald van de doseertips kan eenvoudig worden gebogen door zachtjes met uw vingers te drukken. Dit geeft u probleemloze toegang tot moeilijk bereikbare achterste holtes.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Een lichtuithardende en modelleerbare composiet voor tijdelijke kronen en bruggen, uitgevoerd in een enkelvoudig component. Indicaties Vervaardigen van tijdelijke kronen, bruggen, inlays en onlays Voordelen - Rechtstreeks modelleren in de mond zonder mengen of afdrukname vooraf - Voor 60 inlays of 30 kronen van gemiddelde grootte - Verwerkings- en uithardingstijden worden bepaald door de gebruiker - Eenvoudig uit de mond te verwijderen - Hoge slijtvastheid met verwaarloosbaar breukrisico - Composietmateriaal zonder exothermische warmte, geur of chemische irritatie.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  GRADIA CORE is een ideaal systeem voor het in één zitting bevestigen van stiften en esthetisch opbouwen van stompen. Voordelen • Eenvoudige hechting met een beperkt aantal stappen: het GC Gradia Core zelfetsende duaal uithardend hechtingssysteem kan eenvoudig in één stap worden aangebracht. • Handig dispenser- en cartridgesysteem: dankzij de zeer kleine tip kan het materiaal nauwkeurig gedoseerd worden zonder materiaalverlies. • Eén materiaal om te cementeren en de stomp op te bouwen: met een aangepaste viscositeit en aangepast thixotroop gedrag vloeit GC Gradia Core onder druk tijdens het cementeren van de stift, maar blijft staan tijdens het opbouwen van de stomp. • Snijgevoel vergelijkbaar met dentine: dankzij de vulmiddelen voelt het materiaal aan als natuurlijk dentine tijdens het prepareren. De afwerking wordt gemakkelijker met een strakke en gladde overgang tussen tandstructuur en stompmateriaal. • Werk in uw eigen tempo: GC Gradia Core biedt ideale verwerkings- en uithardingstijden zowel bij lichtuitharding als bij duaal-uitharding. Een doeltreffende initiële uitharding betekent dat de afwerking al 5 minuten na het aanbrengen kan beginnen. • Radiopaciteit: GC Gradia Core is op unieke wijze zeer geschikt voor röntgenonderzoek en heeft een radiopaciteit die hoger ligt dan die van glazuur. Inhoud 1 GC Gradia Core-kit 1 Cartridge Dispenser
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  GRADIA CORE is een ideaal systeem voor het in één zitting bevestigen van stiften en esthetisch opbouwen van stompen. Voordelen • Eenvoudige hechting met een beperkt aantal stappen: het GC Gradia Core zelfetsende duaal uithardend hechtingssysteem kan eenvoudig in één stap worden aangebracht. • Handig dispenser- en cartridgesysteem: dankzij de zeer kleine tip kan het materiaal nauwkeurig gedoseerd worden zonder materiaalverlies. • Eén materiaal om te cementeren en de stomp op te bouwen: met een aangepaste viscositeit en aangepast thixotroop gedrag vloeit GC Gradia Core onder druk tijdens het cementeren van de stift, maar blijft staan tijdens het opbouwen van de stomp. • Snijgevoel vergelijkbaar met dentine: dankzij de vulmiddelen voelt het materiaal aan als natuurlijk dentine tijdens het prepareren. De afwerking wordt gemakkelijker met een strakke en gladde overgang tussen tandstructuur en stompmateriaal. • Werk in uw eigen tempo: GC Gradia Core biedt ideale verwerkings- en uithardingstijden zowel bij lichtuitharding als bij duaal-uitharding. Een doeltreffende initiële uitharding betekent dat de afwerking al 5 minuten na het aanbrengen kan beginnen. • Radiopaciteit: GC Gradia Core is op unieke wijze zeer geschikt voor röntgenonderzoek en heeft een radiopaciteit die hoger ligt dan die van glazuur. Inhoud 1 GC Gradia Core Cartridge 10 ml (20 g) 1 zelfetsende adhesief A 3 ml 1 zelfetsende adhesief B 1,5 ml 20 Automix-tips 20 endodontische fijne tips 1 dappenplaatje 1 houder met 25 microtippenselen
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Incl. afdekking tegen licht.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
 11. Prijzen aan het laden
  Voor een optimale hechting van metaal en ZrO₂ aan composiet en kunststof. Met twee functionele monomeren: MDTP voor de hechtverbinding aan edele metalen, MDP voor de hechtverbinding aan niet-edele metalen en ZrO₂. Ook intraoraal toe te passen. Voordelen - Snel en eenvoudig te verwerken - Permanente hechtverbinding, ook in een vochtige omgeving - Universele toepassing met alle legeringen voor tandheelkundig gebruik, kunststoffen en ook met ZrO₂.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Bondopaker met een uitstekend kleefvermogen voor het bedekken van metalen zadels en klemmen . Voordelen - Opaker en kleefmiddel in één - Perfect opaak - Past zich aan de kleur van de prothesekunststof aan - Door de kleuraanpassing 'verdwijnen' zichtbare klemmen in de mond - Gebruiksvriendelijk - Bespaart twee werkstappen en het gebruik van een extra kleefmiddel voor metaal - Bespaart tijd en geld Bestand tegen monomeren, maakt geen strepen in de kunststof.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Tweestaps hechtmiddel voor het silaniseren van silicaatkeramiek. Voor het conditioneren van kleefvlakken voor het aanbrengen van restauraties uit silicaatkeramiek (bijv. perskeramiek) met composietcementen. Ook voor voorbereiding van keramiekoppervlakken voor de intra- en extraorale reparatie met directe vullingscomposieten. Produceert een dispersielaag voor binding van composieten op methacrylbasis, bijv. Signum. Voordelen - Snel en efficiënt - Kan intra- of extra-oraal worden gebruikt - Geen polymerisatie vereist in de tussenstappen - Zeer hoge hechtwaarden en een lange levensduur (typische waarden boven 30 MPa, zoals gespecificeerd door DIN 10477).
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Tweestaps hechtmiddel voor het silaniseren van silicaatkeramiek. Voor het conditioneren van kleefvlakken voor het aanbrengen van restauraties uit silicaatkeramiek (bijv. perskeramiek) met composietcementen. Ook voor voorbereiding van keramiekoppervlakken voor de intra- en extraorale reparatie met directe vullingscomposieten. Produceert een dispersielaag voor binding van composieten op methacrylbasis, bijv. Signum. Voordelen - Snel en efficiënt - Kan intra- of extra-oraal worden gebruikt - Geen polymerisatie vereist in de tussenstappen - Zeer hoge hechtwaarden en een lange levensduur (typische waarden boven 30 MPa, zoals gespecificeerd door DIN 10477).
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Tweestaps hechtmiddel voor het silaniseren van silicaatkeramiek. Voor het conditioneren van kleefvlakken voor het aanbrengen van restauraties uit silicaatkeramiek (bijv. perskeramiek) met composietcementen. Ook voor voorbereiding van keramiekoppervlakken voor de intra- en extraorale reparatie met directe vullingscomposieten. Produceert een dispersielaag voor binding van composieten op methacrylbasis, bijv. Signum. Voordelen - Snel en efficiënt - Kan intra- of extra-oraal worden gebruikt - Geen polymerisatie vereist in de tussenstappen - Zeer hoge hechtwaarden en een lange levensduur (typische waarden boven 30 MPa, zoals gespecificeerd door DIN 10477) Inhoud 1 x 4 ml Signum ceramic bond | 1 x 4 ml Signum ceramic bond II 1 x mengbeker 25 x penseelinzetstukken 5 x frezen K1 1 gebruiksaanwijzing.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Lichtuithardend hechtmiddel voor een veilige bonding tussen prothesekunststof en lichtuithardende composieten. Voordelen - Ondersteunt individuele kleuring en vormgeving van prothesetanden - Ondersteunt kleurontwerp van prothesekunststoffen.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 27

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.