Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Pinboren

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Met het pinboorapparaat AUTO spin, dat compatibel is met andere systemen zoals Giroform® en Zeiser®, kunnen uiterst precieze werkmodellen uit kunststof vervaardigd worden. Door de optimaal op elkaar afgestemde systeemcomponenten zijn zelfs complexe modellen mogelijk. Voordelen - Tijd- en kostenbesparing dankzij verminderd gebruik van dentaalgips - Betrouwbaar positioneren en uitlijnen in complexe afdruksituaties met de innovatieve Level Controller van Renfert - Flexibel gebruik van nagenoeg elke plaatgeometrie door de universele plaathouder met veilige dubbele bevestiging.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Met het pinboorapparaat wordt de gewenste boorpositie nauwkeurig, snel en veilig bepaald. Het boorprocédé start met één druk op de knop. Daarbij wordt de plaatopname magnetisch gefixeerd en de boorpositie vastgelegd. Om de frictie van de pins te verzekeren worden identieke, gladde en gelijkmatige boringen in de Giroform-sokkelplaat gemaakt. Het precieze boortransport garandeert bovendien een uniforme boordiepte. Deze speciale eigenschappen zorgen voor een nauwkeurig, snel en betaalbaar vervaardigen van Giroform-modellen. Voordelen - Laserstraal voor eenvoudig bepalen van de boorpositie - Snel en veilig werken door vrije positionering van de plaatopname - Automatische magneetfixatie van de plaatopname bij starten van het boren - Automatisch boortransport garandeert indentieke boorgaten in de sokkelplaten (0,5 sec. per boring) - Ergonomisch geplaatste tiptoetsen voor groot gebruiksgemak en eenvoudig starten van het boren - Eenvoudig vervangen van de boren dankzij de geleidegroeven - Universele plaatopname voor Giroform-sokkelplaten in alle maten en vormen met antirotatiebeveiliging.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Pinboorapparaat met laserafstelling en twee individuele werkposities voor een ergonomische werkhouding. Inschakelactivering via aanraaksensor en automatische start-/stopfunctie. Door de mogelijkheid tot individueel instellen, is dit toestel te gebruiken met alle pinsystemen. Voordelen - Absoluut precieze boorgaten door maximale rondloopprecisie - Optimale precisiesturing door individuele keuze van de boor - Innovatieve boorgeometrie voor 50 % minder boorweerstand en 50 % meer stabiliteit.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.