Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Gezichtsbogen

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Door zijn eenvoud, precisie en ergonomie is de 5050Plus een veelzijdige en betrouwbare non-Arcon middelwaardearticulator. De achterste stift en het geïnclineerde vlak garanderen bovendien uiterste precisie, zelfs wanneer de incisaalstift wordt verwijderd om het gezichtsveld te vergroten: de achterste stelschroef houdt de trajecten en inclinaties in de juiste positie tijdens de zijwaartse, protusie- en retrusiebewegingen. Tot slot voorkomt een magnetische incisaalstift ongewenste wijzigingen van het model tijdens het uitharden van het gips. Kenmerken - Ergonomische werkpositie van 60° - Ideaal voor patiënten van klasse III - Compatibel met alle courante drukpolymerisatietoestellen - Antirotatiemechanisme voor de incisaalstift - Systeem met stelschroef voor nauwkeurig werken, ook zonder incisaalstift - Kalot met 4 elliptische referentietrajecten voor onderkaakmodellen - Occlusaal vlak met 4 elliptische referentietrajecten voor bovenkaakmodellen - Magnetische incisaalstift voor absolute stabiliteit tijdens uitharden van gips Inhoud - Incisale tafel 0° - Geïnclineerde contrastplaat 24° - Systeem met stift achteraan - Magneetstift - Tafel voor magneetstift - Kalot - Occlusale tafel - Steun voor kalot en occlusaal vlak - 2 + 2 metalen opstelplaten.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden

  Intra-oraal registratieapparaat waarmee de occlusale positie bij edentate patiënten kan worden bepaald. De intra-orale beetregistratie met behulp van pijlpuntregistratie bevordert het vastleggen van de gotische boog en het registreren van maxillomandibulaire relaties en facebow transfers (boven- en onderkaak). De UTS-adapter en de UTS 3D-transferboog maken het mogelijk het model in de juiste, schedelgerelateerde, positie te oriënteren. De Gnathometer “M” kan worden gedesinfecteerd en meermalig worden gebruikt.


  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden

  Het transfersysteem UTS 3D is geschikt voor de kaakgewrichtsgerelateerde overdracht van het model in articulatoren. Met het 3D-registratiegewricht kunnen de registratiegegevens met slechts één vleugelmoer in een handomdraai worden gefixeerd. Door het verstelbare neusstuk kan de UTS 3D universeel worden ingesteld volgens het vlak van Camper (CE) of de Frankfurter Horizontale (FH). Het neuskussentje verhoogt het draagcomfort voor de patiënt aanzienlijk. De zijarmen van koolstofvezel verminderen het gewicht van de basisboog en maken de transferboog geschikt voor coördinatiegerelateerde overdracht van het model.


  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.