Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Registratie

Tonen als Lijst Foto-tabel

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Thermoplastische tabletten op zelfklevende folie voor het bedekken van de metalen beetvork voor gezichtsboogregistratie.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Instrumentenset voor beetregistratie.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  Occlusiepray - Homogene micropoederlaag - Goede markering van de contactpunten - Geen uitsmeren of schilferen - Kan makkelijk worden verwijderd met water of stoom - Bevat geen oplosmiddelen, vet of CFK's.
  Lees verder
 4. ECO-Bite
  Selexion
  1015779
  Prijzen aan het laden
  Beetregistratiemateriaal op basis van A-siliconen.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Beetregistratiemateriaal op basis van A-siliconen. Voordelen - Mengen en aanbrengen direct vanuit de cartridge - Thixotrope eigenschappen met een uitgebalanceerde verhouding tussen stevigheid en vloeivermogen - Snap-set: verwerkingstijd tot 45 seconden - Uithardingstijd slechts 45 seconden - Hoge stabiliteit voor het veilig verplaatsen van gipsmodellen naar een articulator - Goed te kerven en te bewerken.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Exaclear is een innovatief, doorzichtig siliconemateriaal dat voldoet aan de eisen van veeleisende esthetische casussen en de weg naar fantastische resultaten vereenvoudigt. De hoge transparantie biedt een geweldige visuele controle voor de zichtbaarheid van details.
  Lees verder
 7. Futar D
  Kettenbach
  1032782
  Prijzen aan het laden
  Tweemaal sneller, additievernettend beetregistratiemateriaal op vinylpolysiloxaanbasis met een hoge eindhardheid (Shore-D 43). Dubbel zo snel, want zowel snel uitgehard als eenvoudig en dus snel op te brengen. Zeer goed freesbaar en bewerkbaar.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Beetregistratiemateriaal op basis van A-silicone, met visuele check. De kleurverandering van groen naar geel geeft aan dat het materiaal volledig is uitgehard. Medium consistentie, thixotroop. Directe toepassing op de tanden. Extreem korte tijd in de mond (50 sec). Maximum eindhardheid ca. 45 Shore D. Eenvoudige verwerking (snijden, slijpen). Kleur: basis blauw, katalysator geel. Met appelsmaak! Inhoud: 2 x 50 ml basismateriaal + katalysator 8 groene mengtips. 8 contourentips
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Niet-elastische thermoplastisch materiaal voor de eerste afdrukname bij een edentate patiënt, voorafgaand aan het maken van een individuele afdruklepel.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Memoreg 2 is een hooggevuld, hardroze gekleurd A-silicone dat gemakkelijk en direct in de mond is aan te brengen. Te gebruiken voor standaard beetregistraties voor kroon- en brugwerk, gezichtsboogregistraties en fixatie van pijlpuntregistraties. Voordelen - Optimale thixotropie: de sterk thixotrope eigenschappen bevorderen de vloei-eigenschappen onder druk en zorgen dat het materiaal stabiliseert zodra de druk is weggenomen. Memoreg 2 loopt niet weg tijdens het aanbrengen en kan eenvoudig in meerdere lagen worden opgebouwd. - Doordrukken gemakkelijk te herkennen: als de registratie is doorgedrukt, is dit door de uitgesproken kleur snel en goed te herkennen. - Comfortabele verwerking: de registratie is makkelijk uit de mond te nemen zonder dat deze breekt of scheurt. Dankzij de hoge eindhardheid van Shore A 90 zijn de modellen eenvoudig in relatie op te stellen. Het uitgeharde materiaal is zonder problemen met boor, frees of schaar te bewerken. En dankzij de dimensionele stabiliteit is er geen tijdsdruk bij de verdere verwerking.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Memosil 2 is het transparante A-silicone voor speciale indicaties. Door de transparantie is een visuele controle eenvoudig en kunnen lichtuithardende materialen door Memosil 2 heen gepolymeriseerd worden. Mogelijkheden voor het gebruik van Memosil 2 zijn occlusale stempel voor posterieure restauraties, mal voor anterieure restauraties, fixatiemateriaal voor metalen bolletjes bij röntgenopnamen voor plaatsbepaling van implantaten of transfermatrix voor brackets. Voordelen - Visuele controle: de transparantie van Memosil 2 maakt het mogelijk hulpmiddelen makkelijk aan te brengen en composieten en vulmaterialen door het materiaal heen te polymeriseren. - Hygiëne: in tegenstelling tot andere materialen (bijv. was) wordt Memosil 2 direct vanuit de cartridge in de mond aangebracht. Memosil 2 biedt uw patiënt comfort door een korte intraorale uithardingstijd en een neutrale smaak en geur. Daarnaast wordt een efficiënte werkwijze gestimuleerd doordat Memosil 2 rechtstreeks in de mond van de patiënt kan worden aangebracht.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Een van de hardste beetregistratiematerialen op VPS-basis. O-Bite kan worden bijgesneden en afgewerkt met een scalpel of frees geschikt voor silicone. Sinaasappelgeur. Inclusief 12 automixtips.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Scanbaar beetregistratiemateriaal met een hoge detailweergave van 5 micron. Oklurest is een additieverhardend siliconemateriaal, speciaal ontwikkeld voor beetregistraties. De eindhardheid van 95 Shore A wordt na een korte uithardingstijd al bereikt. Daarna is de registratie met een scalpel of een frees na te bewerken. Inclusief 12 mengtips.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Transparant beetregistratiemateriaal, nagenoeg vrij van vulmaterialen, maar met een hoge eindhardheid en spontane terugvorming na vervorming. Voordelen - Gemakkelijk te snijden - Niet-opaak voor röntgenstralen Toepassing - Ideaal voor beetregistratie in moeilijke gevallen - Matrijsmateriaal voor lichtuithardende composieten van elementen in de front- en laterale regio - Voor een snelle en eenvoudige vervaardiging van röntgensjablonen.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden

  Transparante, niet-radiopake beetregistratiesilicone. Vrij van vulstoffen, zeer gemakkelijk te snijden, hoge eindhardheid, spontane veerkracht. Geschikt als matrixmateriaal voor lichtuithardende composieten voor fronttanden en molaren en voor geleide beetregistratie.


  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  Plexiglas rondellen, groot.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.