Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

APPARATUUR

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 190

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  Drukpan uit aluminium. Stevige teflonbekleding, roestvrij stalen onderdelen, versterkt aluminium reservoir. Gelijkmatige warmteverdeling. Hoge werkveiligheid, lange levensduur.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  Vermijd vanaf het begin invloeden die de gezondheid kunnen schaden. Met de gebruiksvriendelijke afzuiginstallatie kunt u doelgericht voorzorgsmaatregelen nemen tegen de gevaren van chemische stoffen. Door het gebruik van de afzuiginstallatie met actief koolfilter (het filter moet na ca. 50 bedrijfsuren worden vervangen) wordt een afscheidingsgraad van ca. 84% voor de isolatievloeistof en ca. 89% voor het monomeer bereikt. Op het werkoppervlak wordt het apparaat automatisch ingeschakeld door middel van een lichtbarrière. Na afloop van het werk schakelt het apparaat vertraagd uit.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  De Cavex Alginate Mixer 3 is het ideale apparaat om een perfect homogene alginaatmix en uiteindelijk de perfecte alginaatafdruk te maken. Door de 12 volt-motor kunnen de versnelling en vertraging nauwkeurig gestuurd worden en is de manier waarop energie in het alginaat wordt gebracht volledig onder controle. Afhankelijk van het gekozen programma maakt de Cavex Alginate Mixer 3 eerst enkele links-rechts bewegingen om vervolgens geleidelijk de snelheid op te voeren. Na enkele seconden mixen wordt de snelheid weer geleidelijk omlaag gebracht. Al met al wordt de energie dus zeer gecontroleerd in het alginaat gebracht, resulterend in een perfect gemixt alginaat in slechts zes tot acht seconden. Kenmerken - Vier voorgeprogrammeerde programma's voor elk type alginaat - Eenvoudige en intuïtieve bediening - Onderhoudsvriendelijk
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  Deze alginaatmixer levert een prachtig homogeen en elastisch afdrukmateriaal met een verhoogde scheurweerstand op, met een druk op de knop. De Motion MX-300A heeft een plat digitaal bedieningspaneel, ideaal voor gebruik met beschermfolie. De verbeterde motor levert meer torsie en snelheid voor een hogere scheurvastheid en elasticiteit. Meerdere programmas instelbaar, stalen behuizing, softstartfunctie en een timer van 1 tot 20 seconden. Keuze tussen 2.900 en 3.600 rpm. Verpakkingsinhoud: Alginaat mixer MX300A Spatel, 4 mengbakjes, magneethouder
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  Oven voor hoog- en laagsmeltende opbakkeramiek. Kenmerken - 100 vrije programma's - Nieuwe UTS-brandkamer (Ugin' Technology System) - Uitzonderlijke bakkwaliteit - Met kwarts ommantelde weerstand - Nauwkeurige besturing - Elektrische beveiligingen - Programmacorrectie in realtime - Intuïtieve navigatie (5 talen) - Uitstekende leesbaarheid - Elegant en sober design - Compact formaat - Breed tablet in geborsteld aluminium.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  Met het pinboorapparaat AUTO spin, dat compatibel is met andere systemen zoals Giroform® en Zeiser®, kunnen uiterst precieze werkmodellen uit kunststof vervaardigd worden. Door de optimaal op elkaar afgestemde systeemcomponenten zijn zelfs complexe modellen mogelijk. Voordelen - Tijd- en kostenbesparing dankzij verminderd gebruik van dentaalgips - Betrouwbaar positioneren en uitlijnen in complexe afdruksituaties met de innovatieve Level Controller van Renfert - Flexibel gebruik van nagenoeg elke plaatgeometrie door de universele plaathouder met veilige dubbele bevestiging.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  De Basic classic is de voordelige introductie tot de professionele fijnstraaltechniek; een compact apparaat met tot 2 tanks in de basisuitvoering. Voordelen - Exact werken door de speciale mengkamertechnologie (Venturi-principe) - Zonder gereedschap uitbreidbaar naar 2 tanks - Efficiënt werken door middel van keuzeschakelaar van de tanks in het binnenste van de straalkamer Details Kan door de compacte afmetingen zelfs bij minimale plaatsruimte geïnstalleerd worden. De twee straaltanks voldoen aan de gebruikelijke vereisten in de tandtechniek, bv. voor edelmetaal en keramiek met straalmiddelen van 25-70 μm en 70-250 μm. Inhoud Incl. 2 straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  Fijnstraalapparaat met 2 tanks. Met gelijkmatige gerichte straalmiddelstroom voor een homogene en veilige conditionering van oppervlakken en effectieve verwijdering bij gelijktijdige bescherming van het object. Voordelen - Het zeer lage verbruik kan uw kosten voor straalmiddel met wel 80 % verlagen - De gepatenteerde mengkamer maakt exact werken mogelijk - Goede controle dankzij groot zichtveld - Optimaal contrast op alle objecten en goed verlichte straalkamer dankzij ledtechnologie - Daglicht met 4800 Lux voor ontspannen werken zonder vermoeidheid - Ergonomische geleiding van de slang voor goed zicht - Keuzeschakelaar voor de tank in het binnenste van de straalkamer - Speciale boorcarbide-straalpijp voor zeer hoge levensduur
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  Fijnstraalapparaat met gelijkmatige, gerichte straalmiddelstroom voor een homogene en veilige conditionering van het oppervlak en een doelmatige materiaalverwijdering, waarbij het object beschermd wordt.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  Fijnstraalapparaat met een gelijkmatige, gerichte straalmiddelstroom voor een homogene en veilige conditionering van het oppervlak en een effectieve materiaalverwijdering, waarbij het object beschermd wordt. Voordelen - Zeer zuinig in het verbruik, zorgt voor een reductie van de kosten voor straalmiddel van wel 80 % - Gepatenteerde mengkamer voor nauwkeurig werken - Goede controle door groot zichtveld - Optimaal contrast bij alle objecten en helder verlichte straalkamer door ledtechnologie - Daglicht van 4800 lux, voor ontspannen werken zonder vermoeid te raken - Ergonomische slanggeleiding voor goed zicht - Reservoirkeuzeschakelaar binnenin de straalkamer - Speciale hardmetalen IT-spuitmonden voor zeer hoge levensduur.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Het Basic master fijnstraalapparaat is een echte plaatsbespaarder en biedt een groot bewegingscomfort. Het apparaat is uitgerust met 2 tanks. Voordelen - Exact werken door de speciale mengkamertechnologie (Venturi-principe) - Ruime straalkamer voor maximale bewegingsvrijheid - Ventilatiesleuven voor optimale ventilatie van de straalkamer en helder zicht (PerfectView-concept) Details De Basic master is vooral geschikt voor laboratoria die een grotere werklast verwachten. De vele extra's op het vlak van ergonomie, ventilatie en lange levensduur zorgen voor een optimaal en continu gebruik van het apparaat. Eveneens met twee straaltanks voor alle gebruikelijke vereisten in de tandtechniek, bv. voor edelmetaal en keramiek met straalmiddelen van 25-70 μm en 70-250 μm. Inhoud Incl. straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Gebruiksvriendelijk, flexibel fijnstraalapparaat van topklasse met 2-4 tanks. Voordelen - Eenvoudige uitbreiding met een extra tank zonder gereedsschap via snelkoppelingen en systeem met kleurcodering - Exact werken door de speciale mengkamertechnologie (Venturi-principe) - Eenvoudige reiniging van handen en objecten door geïntegreerde blaaskop Details De Basic quattro maakt meerdere toepassingen tegelijk in een compacte ruimte mogelijk, zoals oppervlaktebehandeling, uitbedden en voorbereiden van metalen frames voor de oxidebrand. Uitrusting achteraf De Basic quattro kan snel met tot vier tanks uitgerust worden, bv. met de volgende indeling: 50 μm Cobra, 50 μm Rolloblast, 90-125 μm Cobra en 250 μm Cobra. Inhoud Incl. straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Professioneel, gebruiksvriendelijk fijnstraalapparaat met 2-4 tanks. Voor een nauwkeurig en veilig gebruik bij iedere toepassing. Voordelen - Gecontroleerd en exact afstralen van fijn gestructureerde objecten door geïntegreerde snelstoptechnologie ‚IS‘ (Immediate Stop) – starten/stoppen van het afstralen in slechts enkele seconden - Nauwkeurig en betrouwbaar werken met maximale kostenbesparingen dankzij unieke mengkamertechnologie - Snel en veilig werken met behulp van individuele regeling en aanduiding van de druk op iedere tank Inhoud Incl. 2 straalkoppen 0,8 mm / 1,2 mm.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Universeel dieptrekapparaat voor alle toepassingen in de tandheelkund en orthodontie, uitgerust met scantechnologie en 6 bar werkdruk, instelbaar door middel van een drukreduceerventiel op het apparaat. De unieke thermisch geregelde infraroodverwarming bereikt in één seconde de bedrijfstemperatuur. Alle parameters zoals temperatuur, opwarm- en afkoeltijden worden geprogrammeerd door het uitlezen van de scanner of het invoeren van de bijbehorende code. Het 3,2" LCD-kleurenscherm met een resolutie van 320 x 240 pixels leidt u door de afzonderlijke werkstappen van het dieptrekprocédé en biedt meer informatie over het gescande materiaal, de indicatie ervan en een bibliotheek met geïllustreerde toepassingstips voor de productie. Interface voor eenvoudige updates. De grote modelhouder vergemakkelijkt het inbedden van opgestelde modellen. De ruime schuiflade zorgt voor een optimale dosering en opslag van het granulaat.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  Het Biosteam Center beschermt uw gezondheid en het milieu. Het absorbeert schadelijke producten zoals stof en aerosol die tijdens het reinigen van objecten ontstaan. De stoom die vrijkomt wordt geabsorbeerd en slaat neer tegen de achterzijde van het apparaat en wordt opgevangen in het speciale filter, waar de schadelijke stoffen achterblijven. Dankzij de heldere verlichting heeft u zeer goed zicht op uw werk. Kenmerken - Schone werkomgeving - Heldere led-werklamp - Aan beide zijden te gebruiken waterafvoerstop - Manueel inschakelen of met voetpedaal - Geruisloze afzuiging - Makkelijk te vervangen filtereenheden.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  De schroefcompressoren van de BOGE C-serie verenigen meerdere voordelen: de geïntegreerde bouwwijze met de BOGE compacte module zorgt voor korte wegen en minder leidingen - daardoor zijn de compressoren bijzonder efficiënt en betrouwbaar. Zij hebben bovendien bijzonder weinig plaats nodig: compacte klasse made by BOGE! Kenmerken Geïntegreerde bouwwijze Door de integratie van alle essentiële onderdelen in de compacte module vallen leidingen en verbindingsleidingen weg. Lekken zijn praktisch uitgesloten, drukverliezen worden geminimaliseerd - voor maximale betrouwbaarheid en efficiëntie. Extreem zacht De compressoren werken nauwelijks hoorbaar en absoluut vibratiearm. Het dempende lamellengrafietgietijzer van de compacte module maakt een bijkomende geluidsdemping bij de open varianten onnodig. De gesloten installaties van de C-serie en C-serie met droger overtuigen als supergeluidgedempte eenheden door een zeer laag geluidsdrukniveau. Hoogste efficiëntie Het speciale BOGE-compressorblok onderscheidt zich door een bijzonder laag vermogensbehoefte. De intelligente toevoeging van de componenten zorgt er bovendien voor dat de compressoren van de C-serie met top efficiëntiewaarden werken. Besturing De compressorbesturing gebeurt via de BASIC besturing met LC-display en druksensortechniek. Optioneel is de FOCUS besturing met geïntegreerde efficiëntieaanduiding en talrijke besturings- en controlemogelijkheden verkrijgbaar. Aan deze besturing kunnen tot drie bijkomende compressoren aangesloten worden en deze worden dan wisselend belast. Optie frequentieregeling De optionele frequentieomvormer regelt het toerental van de aandrijfmotor en zo ook het compressorblok. Capaciteit en motortoerental worden volgens behoefte aangepast, daar de aandrijving door de frequentieregeling niet op één toerental gefixeerd is. Zachte starts en stops ontzien het materiaal. Optie koeldroger De C-serie kan optioneel met een koeldroger uitgerust worden - ofwel gemonteerd op een persluchtketel (direct gekoppelde en/of frequentiegeregelde C-serie) of onderaan ingebouwd (C-serie met droger). Zonder bijkomende vloeroppervlakte kunnen gebruikers daarmee perslucht produceren.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 190

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.