Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

3D printing vloeistof

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 65

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Prijzen aan het laden
  NextDent Model kenmerkt zich door een hoge precisie, wat het materiaal geschikt maakt voor gedetailleerde meestermodellen die een grote nauwkeurigheid vereisen. Dankzij de kleur en opaciteit hebben de modellen een hoge visuele detailweergave en is hun oppervlak ideaal voor scanafdrukken. De precies geprinte modellen vormen de perfecte basis voor het creëren van uw werkstuk.
  Lees verder
 2. Prijzen aan het laden
  NextDent C&B MFH is een microgevuld hybride materiaal. Dit biocompatibele klasse IIa materiaal werd speciaal ontwikkeld voor kroon- en brugwerk. De balans tussen anorganische vulstoffen en kunsthars geeft het materiaal zijn hoge hardheid en slijtvastheid. Het materiaal is eenvoudig af te werken en te polijsten en kan met alle soorten composietkleuren worden gekleurd. Door de perfecte balans tussen opaciteit en translucentie past de geprinte kroon perfect tussen de bestaande dentitie.
  Lees verder
 3. Prijzen aan het laden
  NextDent Cast is een restloos verbrandbaar 3D-printmateriaal voor diverse toepassingen: steunframes, frames of orthodontische apparaten. Het procédé is eenvoudig: ontwerpen, printen en gieten in NextDent Cast met de aanbevolen inbedmassa. De delen worden gegoten in het metaal van uw keuze.
  Lees verder
 4. Prijzen aan het laden
  NextDent Gingiva Mask is een flexibel materiaal dat gebruikt kan worden met het modelmateriaal. Hiermee kunnen delen van het model geprint worden die een zekere flexibiliteit vereisen.
  Lees verder
 5. Prijzen aan het laden
  NextDent Model 2.0 kenmerkt zich door een hoge precisie, wat het materiaal geschikt maakt voor gedetailleerde meestermodellen en orthodontische modellen die een grote nauwkeurigheid vereisen. Dankzij de kleur en opaciteit hebben de modellen een hoge visuele detailweergave en is hun oppervlak ideaal voor scanafdrukken. De precies geprinte modellen vormen de perfecte basis voor het creëren van uw werkstuk.
  Lees verder
 6. Prijzen aan het laden
  NextDent Ortho IBT is een biocompatibel en gecertificeerd materiaal klasse I voor orthodontische toepassingen. In combinatie met de juiste software kunt u de exacte positie van de orthodontische brackets bepalen en de indirect bonding tray ontwerpen. Dankzij de flexibiliteit van de geprinte indirect bonding trays kan de orthodontist alle brackets eenvoudig plaatsen in één enkele sessie, wat de behandeltijd reduceert.
  Lees verder
 7. Prijzen aan het laden
  NextDent Ortho Rigid resin is een biocompatibel klasse IIa-materiaal dat is ontwikkeld voor de digitale vervaardiging van spalken. In combinatie met geschikte software is het eenvoudig om spalken te ontwerpen en te 3D-printen.
  Lees verder
 8. Prijzen aan het laden
  NextDent SG is een biocompatibel en gecertificeerd materiaal klasse I voor het printen van boorsjablonen. Door de hoge precisie van dit materiaal kan het boortje gemakkelijk ingebracht worden direct na het printen. Dit zorgt voor nog meer precisie tijdens de chirurgie. NextDent SG is bestand tegen desinfecteermiddelen. Het is bovendien steriliseerbaar in de autoclaaf met behulp van gammastralen. Het gebruik van een autoclaaf heeft geen invloed op de dimensionele stabiliteit, zodat NextDent SG in elk operatiekwartier gebruikt kan worden.
  Lees verder
 9. Prijzen aan het laden
  NextDent Tray is een biocompatibel en gecertificeerd materiaal klasse I voor het printen van individuele afdruklepels. Het onderscheidt zich door een hoge printsnelheid en precisie. Dankzij NextDent Tray kunnen technici in slechts enkele minuten zelfs de meest complexe afdruklepels maken. De geprinte lepels zijn stevig en geschikt voor alle soorten afdrukmaterialen. Ze zorgen voor uiterst kwalitatieve en precieze afdrukken.
  Lees verder
 10. Prijzen aan het laden
  NextDent Try-In is een biocompatibel klasse I-materiaal dat geschikt is voor het printen van Try-Ins, een basisplaat in combinatie met de individueel ontworpen tandopstelling om beetregistratie en occlusie te controleren.
  Lees verder
 11. Prijzen aan het laden
  Cartridge gevuld met basismateriaal. Afhankelijk van de gewenste kleur die u wilt printen, voegt u er verschillende hoeveelheden pigmentkleur aan toe.
  Lees verder
 12. Prijzen aan het laden
  Pigmentkleur om toe te voegen aan het basismateriaal.
  Lees verder
 13. Prijzen aan het laden
  Draft Resin v2 print tot vier keer sneller dan traditionele harsen. Onderdelen geprint met Draft Resin v2 hebben een gladde grijze afwerking en een hoge nauwkeurigheid. Ideaal voor prototypes, orthodontische apparaten, studiemodellen en kroon- en brugmodellen.
  Lees verder
 14. Prijzen aan het laden
  Dit materiaal bevat 20 % was voor een zuiver verbranden zonder resten of as. De gietbare hars print uitzonderlijke details in hoge resolutie en zorgt voor gladde oppervlakken met het detail van stereolithografieprinters (SLA). De geprinte stukken zijn sterk genoeg om direct uit de printer zonder nabewerking te gieten of te passen. Ondersteunt printresoluties 50 en 25 micron.
  Lees verder
 15. Prijzen aan het laden
  De Resin tank LT heeft een dunne speciale laag op de bodem. Deze laag zorgt ervoor dat er meer bescherming is tegen de agressie van verschillende materialen, zodat uw resin tank langer meegaat. De resin tank LT is vooral voordelig voor gebruikers die hoge volumes printen met hun Form 2-toestel en voor de harsen die agressiever zijn, zoals de dentale harsen en de hittebestendige hars.
  Lees verder
 16. Prijzen aan het laden
  De ondoorzichtige resin tank is van onbreekbaar polycarbonaat gemaakt en wordt met een opnieuw te gebruiken deksel en wisser geleverd. Zo kunt u de resin tank stapelen en de kunsthars buiten de printer bewaren.
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-16 van 65

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

* Alle afgebeelde prijzen zijn exclusief btw.