SmartBox X2

Merk
Amann Girrbach
Code leverancier
116170
Referentie
1011549
De Smartbox garandeert een constant hoge doseringsprecisie, is eenvoudig te bedienen en betaalt zichzelf in korte tijd terug.
Meer info

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

De Smartbox garandeert een constant hoge doseringsprecisie, is eenvoudig te bedienen en betaalt zichzelf in korte tijd terug.
Meer info
€ 1,00
op voorraad
Productinformatie
Het manueel wegen en mengen van gips en water is veel te onnauwkeurig en tijdrovend om te voldoen aan de hoge eisen van het dentaallaboratorium. De Smartbox garandeert niet alleen een constant hoge doseringsprecisie, maar is ook eenvoudig te bedienen en betaalt zichzelf in korte tijd terug. Met de nieuwe doseertechniek wordt het gips als fijn poeder in de mengbeker gestrooid, wat de homogeniteit van het mengsel aanzienlijk verbetert. Voordelen - Tijd-, materiaal- en gipsbesparingen van 20 tot 25 % - Nieuwe, gepatenteerde doseertechniek van het gips - Multifunctionele knop voor een snelle en eenvoudige programmering - Eenvoudige bediening - foutloos werken voor iedereen - Mengverhouding tot op de gram nauwkeurig met één druk op de knop - Geïntegreerde weegschaal voor automatisch of manueel wegen van de dosering - Schoon en stofvrij werken.
Technische eigenschappen
Meer informatie
Technische omschrijving Spanning 230 V - frequentie 50/60 Hz - afmetingen 335 x 240 x 590 mm - vermogen 95 W - capaciteit poederreservoir ca. 8 kg - doseertijd 20 ml:100 g ca. 30 sec. - gewicht 16,5 kg