veneerME Mini-set met 1 volledige set en 1 PU gelkussen

Merk
Smile Line
Code leverancier
2600-1
Referentie
1123880
Met veneerME kunt u uw delicate keramische facetten in alle veiligheid vervoeren en bewerken! Inhoud Miniset: 1 volledige set, 1 PU gelkussen en 1 membraanraster.
Meer info

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

Met veneerME kunt u uw delicate keramische facetten in alle veiligheid vervoeren en bewerken! Inhoud Miniset: 1 volledige set, 1 PU gelkussen en 1 membraanraster.
Meer info
€ 1,00
op voorraad
Productinformatie
Met veneerME kunt u uw delicate keramische facetten in alle veiligheid vervoeren en bewerken! Kleverig polyurethaan gelkussen Op de bodem van de veneerME ligt een kleverig polyurethaan gelkussen. De facetten worden aan vestibulaire zijde op het kussen gelegd en blijven op natuurlijke wijze hierop plakken. Alle bewerkingen aan de binnenzijde (etsen, silaniseren) kunnen in deze positie worden uitgevoerd, zonder dat het facet wegglijdt of op de grond valt. Het materiaal is bijzonder resistent en kan veelvuldig worden hergebruikt (eenvoudig te vervangen bij slijtage). Beschermend membraanraster Nadat de facetten op het kussen zijn gelegd, wordt het membraanraster voor extra fixatie op de bodemplaat van de veneerME geklikt. Het extra dunne membraan past zich perfect aan de vorm van de facetten aan. Nu enkel nog het deksel sluiten en uw werkstuk is klaar voor verzending. Het membraan is gemaakt van nylon en kan indien nodig na herhaaldelijk gebruik worden vervangen. Groot voordeel: het membraan is doorlaatbaar! Na terugplaatsen van het membraanraster kan de tandarts verdergaan met spoelen en drogen, onder optimale en veilige werkomstandigheden. Inhoud Miniset: 1 volledige set, 1 PU gelkussen en 1 membraanraster.