Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

BK25 Arti-Fol dubbelzijdig compleet rood 22 mm x 20 m 8 µm

Merk
Bausch
Referentie
1018162

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

€ 1,00
Op voorraad
Bijzonder geschikt voor het weergeven van statische en dynamische occlusie in verschillende kleuren. 20 m scharnierende film in dispenser. 8 micron dik, 22 mm breed en 2-zijdig rood/rood. Zelfs de kleinste hoge punten van enkele microns kunnen disfuncties (vaak TMD) bij de patiënt veroorzaken en slikken belemmeren.
Technische eigenschappen
Meer informatie
Kleur rood
Dikte 8 µm
Afmetingen 22 mm x 20 m
Technische Omschrijving Het testmateriaal is onderworpen aan strenge eisen vanwege de occlusale verhoudingen. De occlusale contacten hebben vaak een zeer kleine diameter die nauwelijks te onderscheiden is op hoogglans gepolijste keramische goudmetalen oppervlakken. Het testmateriaal moet extreem dun zijn om een ​​nauwkeurige afbakening van de occlusale contacten te garanderen. Het testmateriaal moet scheurbestendig zijn bij het testen van excentrische beweging en veerkracht. Bausch-occlusietestfilms voldoen aan al deze vereisten en worden gekenmerkt door occlusale oppervlakken die moeilijk te testen zijn. De kleurlaag, die slechts 6μ dik is, bestaat uit was en pigment. Het heeft ook hydrofiele componenten om de kleuroverdracht te verbeteren, zelfs op vochtige occlusale oppervlakken.
Code leverancier BK25