Ambria S D2 T (5)

Merk
VITA
Code leverancier
LAM030S0495
Referentie
1122331
Systeem van zirkoniumoxideversterkt lithiumdisilicaat perskeramiek voor zeer esthetische en duurzame resultaten met een efficiënte verwerking.
Meer info

* De weergegeven foto kan verschillen van het eigenlijke product.

Systeem van zirkoniumoxideversterkt lithiumdisilicaat perskeramiek voor zeer esthetische en duurzame resultaten met een efficiënte verwerking.
Meer info
€ 1,00
op voorraad
Productinformatie
Systeem van zirkoniumoxideversterkt lithiumdisilicaat perskeramiek voor zeer esthetische en duurzame resultaten met een efficiënte verwerking. Indicaties Voor het vervaardigen van delicate restauraties zoals facetten en inlays/onlays, evenals van zeer esthetische volledige of partiële kronen en 3-delige bruggen tot aan de 2e premolaar. Voordelen - Glans: briljant, veelzijdig spel van licht en kleur dankzij een materiaal met een natuurlijke translucentie, opalescentie en fluorescentie. - Kleurechtheid: betrouwbare reproductie van tandkleuren dankzij persblokjes met een zeer hoge kleurechtheid en optimaal op elkaar afgestemde systeemcomponenten. - Efficiëntie: efficiënte en nauwkeurige persresultaten dankzij een minimale reactielaag door optimaal op elkaar afgestemde materialen en inbedmassa's. - Stabiliteit: bijzonder duurzame restauraties dankzij het zirkoniumversterkte keramiek op basis van lithiumdisilicaat met een zeer hoge sterkte (< 500 MPa) .
Technische eigenschappen
Meer informatie
Formaat S
Kleur D2
Afwerking T
Hoeveelheid 5