Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

gebeurtenissen

Doorheen het jaar organiseert Arseus Lab, naast een uitgebreid pakket aan cursussen, ook verschillende evenementen om u als klant op de hoogte te brengen van de nieuwigheden op de markt.

Discovery Day 2019 DENTEX2018

Datum: 12 april 2019

Tijdstip: 16u00 – 22u00

Locatie: Coronel Kartracing Havenstraat 295 1271 Huizen

Tijdens IDS 2019 in Keulen zijn er heel wat nieuwigheden voorgesteld. Daarom nodigen wij u graag uit voor een Discovery Day op vrijdag 12 april 2019.

Wij laten u die dag kennismaken met de nieuwigheden van IDS aan de hand van presentaties en korte workshops. Onze leveranciers zullen u informeren over wat nieuw is op de markt en bieden graag een antwoord op al uw vragen. Ook onze vertegenwoordigers zijn aanwezig en staan u graag te woord. Het belooft een boeiende en informatieve avond te worden!

Wilt u zich inschrijven of heeft u vragen? Contacteer ons dan via marketing@arseus-lab.eu of +32 (0)56 629 585 of via uw vertegenwoordiger. Vooraf inschrijven is verplicht.

Discovery Day

Datum : 4/5/6 oktober 2018

Dentex is de belangrijkste samenkomst van de dentale sector in België. Uit goede gewoonte is Arseus Lab in combinatie met Connect Dental aanwezig op Dentex op jullie op de hoogte te brengen van de laatste nieuwe trends en technieken op onze dentale markt.

Naast het effectieve tonen van nieuwigheden, organiseert Arseus Lab dit jaar ook een serie van korte sessies ter plaatse op de stand waar jullie door ervaren collega’s kennis kunnen maken met de nieuwigheden. Inschrijven wordt aangeraden, maar vanzelfsprekend kunt u ook ter plekke komen zien of er nog plaats is in de verschillende sessies. Meer hieromtrent later!

Noteer alvast in uw agenda: de volgende editie van dé vakbeurs voor de dentale sector - 4, 5 en 6 oktober 2018. Hou deze website in de gaten en blijf zo op de hoogte van alles wat er te beleven zal zijn op de volgende editie.

dentex.com