Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

gebeurtenissen

Doorheen het jaar organiseert Arseus Lab, naast een uitgebreid pakket aan cursussen, ook verschillende evenementen om u als klant op de hoogte te brengen van de nieuwigheden op de markt.

Discovery Days DENTEX2018

In een snel evoluerende wereld staat de technologie niet stil. Zo zijn ook uw tandprothetische praktijk en/of uw tandtechnisch laboratorium steeds op zoek naar nieuwe technologieën met betrekking tot digitalisering. Of het nu om het printen van werkstukken gaat, de vol anatomische kroon of de digitale prothese waarin de pas fase centraal staat! Wij bieden u een gezellige avond waarin korte presentaties afgewisseld worden met hapje en een drankje. Wij nodigen u en uw hele team daarom van harte uit voor het bijwonen van een informele, informatief interessante dag.
  • Discovery day MAASTRICHT

    Datum : 7 SEPTEMBER 2018

Datum : 4/5/6 oktober 2018

Dentex is de belangrijkste samenkomst van de dentale sector in België. Uit goede gewoonte is Arseus Lab in combinatie met Connect Dental aanwezig op Dentex op jullie op de hoogte te brengen van de laatste nieuwe trends en technieken op onze dentale markt.

Naast het effectieve tonen van nieuwigheden, organiseert Arseus Lab dit jaar ook een serie van korte sessies ter plaatse op de stand waar jullie door ervaren collega’s kennis kunnen maken met de nieuwigheden. Inschrijven wordt aangeraden, maar vanzelfsprekend kunt u ook ter plekke komen zien of er nog plaats is in de verschillende sessies. Meer hieromtrent later!

Noteer alvast in uw agenda: de volgende editie van dé vakbeurs voor de dentale sector - 4, 5 en 6 oktober 2018. Hou deze website in de gaten en blijf zo op de hoogte van alles wat er te beleven zal zijn op de volgende editie.

dentex.com