Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

De Arseus Lab Academy biedt een breed scala aan uitdagende opleidingen aan voor zowel de beginnende als de gevorderde tandtechnicus. Voor deze cursussen doen wij een beroep op ervaren collega’s binnen onze organisatie of een externe referent van één van onze hoofdleveranciers. De opleidingen vinden plaats in onze eigen trainingscentra in Waregem en Almere.

Wij richten ons met de Arseus Lab Academy op een divers deelnemersveld.

Voor de beginnende tandtechnicus organiseren wij opleidingen op basisniveau, toegankelijk voor iedereen die een nieuw gamma wil leren kennen of zijn algemene kennis wil uitbreiden.

Voor de meer ervaren tandtechnicus organiseren wij opleidingen waarvoor een degelijke voorkennis en beroepservaring vereist zijn. Deze opleidingen hebben als doel het aanleren van nieuwe technieken of het professioneler omgaan met bestaande technieken.

Ook in deze editie bieden wij opnieuw cursussen aan die gepland staan op een vaste datum. Nieuw dit jaar zijn de cursussen op aanvraag, die nog geen vaste datum hebben, maar waarvoor u zich reeds kunt inschrijven!

Zodra wij van start gaan met de organisatie van de cursus op aanvraag, wordt u als eerste gecontacteerd en krijgt u voorrang bij de inschrijvingen.

Klik snel op de brochure en bekijk ons huidige cursusprogramma. Hebt u interesse in een opleiding of wenst u zich in te schrijven, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail Petra.Denekamp@arseus-lab.nl of per telefoon op het nummer 036 521 83 30.