Wie zijn wij?

 

Arseus Lab BV., is een deskundig leverancier voor de tandtechnische branche in Nederland, behoort tot de beursgenoteerde groep Henry Schein. Vanaf de eerste prille stappen begin jaren zeventig tot aan vandaag de dag leveren wij u een compleet programma A-merken. Zowel in de breedte en diepte vindt u als gebruiker van tandtechnische artikelen altijd de juiste kwaliteit voor de juiste prijs bij ons. Of het nu gaat om effectieve diamantboortjes en freesjes of om high-tech CAD/CAM gefreesde implantaatsuprastructuren, Arseus Lab BV heeft het voor u of wij vinden het voor u tijdens onze bezoeken aan internationale beurzen. Arseus Lab BV levert niet alleen, zij installeert, zij onderhoudt en vaart daarmee een herkenbare koers binnen de tandtechniek. Arseus Lab BV biedt u de scherpste prijzen, inclusief service en inclusief de benodigde kennis. 

 

 

 

Visie

 
Wij streven ernaar om binnen de Nederlandse tandtechnische markt een toonaangevende onderneming te zijn en door onze klanten te worden gezien als de beste en meest betrouwbare leverancier van tandtechnische producten en oplossingen op de Nederlandse markt. Wij willen dit bereiken door concreet inhoud te geven aan de term ´Full Service´. Dit wordt primair bereikt door 100% klantgericht te werken en door operational exellence.

 

Tijdslijn

 
Arseus Lab BV voorheen Oudheusden Dental geheten, is in 1971 opgericht door Maarten van Oudheusden. Arseus Lab BV was het eerste dental depot in Nederland dat zich volledig specialiseerde in producten voor tandtechnische laboratoria en tandprothetische praktijken. Tegenwoordig telt Arseus Lab BV zo’n 32 medewerkers.

 

 

 

Doelgroepen


Geen mens is hetzelfde. U zult het met deze stelling eens zijn. Arseus Lab BV ziet ook dat geen enkel laboratorium of praktijk hetzelfde is. Vandaar dat wij de bestaande verschillende dentale professies op een andere manier benaderen, een aanpak die aanvoelt als een maatpak, ´special design´ voor u. De voordelen van deze benadering zijn voor u duidelijk: • scholingen die passen bij uw kennis- en ervaringsniveau • professioneel advies, passend bij uw activiteiten • regelmatige bezoeken waarbij u op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen en innovaties in uw branche • een ijzersterke technische dienst • complete technische kennis bij onze productspecialisten U ziet het. Geen woorden maar daden bij Arseus Lab BV, en u profiteert!

 

 

 

Onze strategie


Het partnership met de grote merken, de keuze aan exclusieve gamma’s en de op maat van onze klanten uitgewerkte systemen: dit alles beantwoordt aan de marktvereisten en draagt bij tot onze sterkte in ontwikkelen.

 

 

 

Tandtechnici


Als tandtechnicus kent u als geen ander de noodzaak van tijdig leveren, van kwaliteit leveren en van service en ondersteuning leveren. Wij kennen deze noodzaak ook naar u toe. Verwacht van ons dus ook geen concessies op dit vlak. Wij zijn er voor u. U brengt veel tijd door in het laboratorium, tijd om alle ontwikkelingen daar buiten te volgen is vaak niet mogelijk. Het is daarom dat Arseus Lab BV voor u en samen met u ook de laatste ontwikkelingen bijhoudt; CAD/CAM, de nieuwste apparatuur en andere innovaties. Wij bieden de tandtechnicus daarnaast een enorm brede en diepe voorraad A-merken. En met een zeer hoge uitleveringsgraad betekent dit in de praktijk dat u door kunt gaan en u niet hoeft te wachten. Voor alle deelgebieden binnen de tandtechniek hebben wij de juiste tools en verbruiksartikelen. Daartoe mogen we onder andere rekenen de zeer ruime keus Argen- of Bego legeringen, alle soorten, maten en kwaliteiten tanden en kiezen van Candulor, Ivoclar, of van Vita, de inrichtingen en apparatuur van KaVo of van NSK. Van Sunshine diamanten en frezen tot GC porselein en van Zhermack stones en gipsen tot aan het complete programma van ons huismerk, Selexion, u vraagt het ons, wij leveren het u.

 

Tandprothetici

 

Als tandprotheticus neemt u een bijzondere positie in. U mag handelingen in de mond verrichten die in het verleden slechts aan de tandarts waren voorbehouden. U heeft daarnaast ook vaak een eigen klanten- cq patiëntenkring.

Om het leven voor u zo aangenaam mogelijk te maken, heeft Arseus Lab BV voor u ondermeer een collectie behandelstoelen waarbij "kwaliteit" en "eenvoud" steekwoorden zijn. Daarnaast beschikken wij over een zeer prijsgunstig en compleet afdrukprogramma van Selexion, ons eigen huismerk.

 

Logistiek

 

Innovatieve logistiek

 
Vanuit ons, eind 2005 opgeleverde, nieuw logistiek centrum in Zeist leveren wij op jaarbasis miljoenen producten. Een beproefd logistiek systeem, gedetailleerde kwaliteitscontroles en de heldere verslaglegging in de bijgeleverde documenten zorgen ervoor dat u kunt rekenen op correcte en tijdige leveringen. Dit nieuwe logistiek centrum biedt ons daarnaast de ruimte om onze voorraden te verdiepen, om klantgebonden artikelen zoals drukwerk en relatiegeschenken op voorraad te leggen en om ons showroom-concept een goede plek te geven.

 

Flexibele leveringen

 
Een ruime keus heeft u niet alleen als het gaat om producten of bestelmogelijkheden, maar ook bij de leveringsafspraken. Normaalgesproken leveren wij de volgende dag, maar het kan natuurlijk zijn dat u andere wensen heeft. Dan maken wij graag een afspraak over een andere leverdatum, vaste afleverdagen of levering volgens het principe van termijnorders. Maak uw wensen kenbaar, we houden er graag rekening mee.

 

Huismerk

 

Selexion - het Arseus Lab huismerk

  

 

Selexion staat garant voor hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen.
Ons huismerk assortiment bestaat uit honderden verbruiksartikelen zoals het ECO afdrukprogramma, occlusiespray, modelleerwassen, dowelpins, beet- en lepelplaten, dieptrekplaten, prothesecleaner, registratiesets, polijstborstels en -schijfjes etc. etc. Wij voegen hier regelmatig topproducten aan toe zodat u altijd die producten vindt die u zoekt. 

  

Direct besparen

 

 
Maakt u momenteel gebruik van producten van bekende merken? Wij informeren u graag over de aantrekkelijke Selexion huismerk alternatieven. Zo kunnen wij voor u uitrekenen wat u kunt besparen als u kiest voor ons huismerk. U zult merken dat u uw kosten in de hand kunt houden of zelfs terugdringen.

 

Topkwaliteit


De kwaliteit van onze huismerk producten is minimaal gelijk aan die van de bekende fabrieksmerken. Voor sommige producten, bijvoorbeeld afdrukmaterialen, wijzen tests zelfs uit dat de kwaliteit beter is dan producten van de bekende merken.
Op een groot aantal producten heeft u minimaal twee jaar garantie vanaf de aanschafdatum. De verpakkingen zijn herkenbaar en aantrekkelijk vormgegeven.