Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Nieuws

NEXTDENT 5100 Candulor KunstZahnWerk Wedstrijd Newsletter

3D-printen opnieuw gedefinieerd

De revolutionaire 3D-printtechnologie kan voortaan ook worden gebruikt met het Ceramill-systeem. De nieuwe 3D-printer NextDent 5100 en de ruime keuze aan tandheelkundige printmaterialen voor Ceramill zijn speciaal afgestemd op een breed indicatiegebied.

Voornaamste kenmerken

  • Ongeëvenaarde printsnelheid voor hoge productiviteit en flexibiliteit
  • Nauwkeurige en reproduceerbare printresultaten door gevalideerde productieprocessen
  • Aangepast aan de Ceramill-workflow door middel van geïntegreerde indicaties

Het is weer zover: u kunt zich vanaf nu inschrijven voor de Candulor KunstZahnWerk Wedstrijd 2019!

Zijn volledige protheses uw specialiteit? Of maakt u liever opnieuw een kunstwerk van uitneembare protheses? In deze wedstrijd kunt u als team of alleen de perfectie van een meester laten zien.

Candulor biedt u in samenwerking met Camlog weer een uitdagende patiëntencasus aan. Met de PhysioStar NFC+ tanden van Candulor en de Camlog-implantaatcomponenten kunt u zelf een waardevol, natuurgetrouw werkstuk creëren en uitproberen wat er mogelijk is.

De deelnemers krijgen de opdracht om een volledige reconstructie met een mucosaal gedragen totale bovenprothese en een uitneembare partiële onderprothese met vier Camlog-implantaten te maken. Alle werkstukken moeten volgens de Gerber-opstelmethode vervaardigd worden.

Na uw bindende aanmelding stuurt Candulor u gedetailleerde informatie over de complete patiëntencasus, de gipsmodellen en alle overige materialen. De afgewerkte werkstukken mogen enkel in de Candulor-articulator of Condylator worden afgegeven.

U kunt uw werkstuk fotograferen, filmen en/of beschrijven. De beste KZW-documentaties worden bekroond en gepubliceerd in diverse vaktijdschriften. Het loont dus zeker de moeite om uw werkstuk te documenteren!

De werkstukken worden door een jury van deskundigen beoordeeld.

De prijsuitreiking vindt plaats naar aanleiding van de persconferentie van Candulor tijdens IDS 2019 in Keulen. Alle ingezonden werkstukken worden op de Candulor-stand tentoongesteld.

1e prijs: cheque ter waarde van € 1.500
2e prijs: cheque ter waarde van € 1.000
3e prijs: cheque ter waarde van € 500

Daarnaast worden door de vakpers niet-geldelijke prijzen uitgereikt.

Voor deelname aan de wedstrijd moet u zich uiterlijk 28 september 2018 aanmelden. U kunt zich aanmelden via de website www.candulor.com/kunstzahnwerk of telefonisch op het nummer +41 44 805 90 36.

Christian Scheiber

Schrijf u via onderstaande emailadres in en ontvang onze nieuwsbrief met:

  • Speciale online promoties
  • Nieuwigheden
  • Cursusprogramma
  • Uitnodiging evenementen

Inschrijven kan via marketing@arseus-lab.eu. Laat uw naam, de naam van uw lab en uw emailadres achter en wij sturen u onze nieuwsbrief.

newsletter