Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Door onze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. - Meer info - Dit bericht verbergen

Customer Service

Service is en blijft voor Arseus Lab een topprioriteit!

Wij doorlopen graag met jullie onderstaand hoe we jullie Service & Support willen bieden. Onze Service & Support bestaat uit verschillende afdelingen:

  1. Klantenservice
  2. Tandenafdeling
  3. Service afdeling
  4. Connect Dental helpdesk
Costumer service

Wij stellen onze afdelingen onderstaand graag aan u voor!

KLANTENSERVICE

Onze Klantenservice, sinds kort voor de volledige Benelux, is gelegen in Almere (NL) en Waregem(BE). Onze collega Allan en zijn team staan u graag te woord en noteren met veel plezier uw bestelling. Naast het noteren en verwerken van bestellingen kunt u ook bij onze klantendienst terecht voor vragen omtrent ons productgamma, de status van uw zending en de beschikbaarheid van producten
U kunt onze Klantenservice bereiken op het nummer 036 521 83 30 of via info@arseus-lab.nl!

TANDENAFDELING

Onze tandenafdeling is gelegen in Zeist en is sinds meer dan een jaar ook het tandenmagazijn voor de volledige Benelux. Hennie en haar team staan dagelijks voor u klaar om uw bestelling te noteren, maar ook om uw tandenbestelling met zorg bij u in het lab te krijgen. U kunt bij onze tandenafdeling terecht om uw bestelling te plaatsen, maar eveneens ook om de status van uw zending of de beschikbaarheid van uw tandenbestelling na te gaan.
U kunt onze tandenafdeling bereiken op het nummer 036 521 83 31 of via info@arseus-lab.nl!

SERVICE AFDELING

Onze Service afdeling is recent versterkt geweest met een extra technieker en een dispatchverantwoordelijke! Deze versterking vonden wij nodig omdat wij heel goed beseffen dat service bieden een topprioriteit is. U kunt als klant bij onze service afdeling terecht met uw vragen betreft herstellingen, leenapparatuur en creditnota’s. Thijs, onze dispatchverantwoordelijke, zal samen met u uw vraag analyseren en voor u de beste oplossing zoeken. Creditnota’s zal Thijs zelf voor u afhandelen, voor herstellingen of leenapparatuur verbindt hij u graag door met Cas, onze verantwoordelijke van de technische dienst.
U kunt onze service afdeling bereiken op het nummer 036 521 83 30.

CONNECTDENTAL HELPDESK

Sinds jaar en dag staat onze CADCAM helpdesk voor u klaar met raad en daad. Onder leiding van Youri, assisteert onze helpdesk u met hard- en software issues, maar staan ze u ook bij met de installatie en de opleiding na uw aankoop.
U kunt de helpdesk bereiken via het nummer 036 521 83 30.